Yıllardır FitGirl'den indiririm. Bir kere virüs bulaşmadı. Kesinlikle doğru siteden indirmeniz lazım orijinal dediğiniz site sahte olabilir.
Bilgi amaçlı yazıyorum;Orijinal site budur.
Hocam adamsınız ben de virüs yedim.

Direkt FitGirl'den kaç tane oyun indirdim güvenilir demenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Belki gerçekten indirdiği Dragom Dogma 2'de sıkıntı var. Ama ben yine de söyleyeyim zamanında çok oyun indirmiştim ve yine de pek bir sıkıntı yaşamamıştım.

Evet onunla yaptım. Ama dosyayı sildiğimden midir nedir bulmadı.

Korsan oyunların bazılarında ekstra olarak virüs yüklenebiliyor. Yani oyun dosyalarında gömülü değil sonradan eklenmiş. Bunu silerseniz virüsten kurtulmuş oluyorsunuz. Oyun oynamaya devam edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Vallahi hocam buradakiler vatanı savunur gibi FitGirl savunuyor.

Neden FitGirl tercih ettiniz?
FitGirl repack yapıyor sonuçta, araya virüs kaynamış olabilir, ancak ben de hiç yemedim.
Sizle alakalı olabilir, farklı bir şey indirdiniz mi?
Veya setup varsa bazen fake setup konuyor, fake olanı açarsanız virüs yiyorsunuz.

Neden FitGirl tercih ettiniz?
FitGirl repack yapıyor sonuçta, araya virüs kaynamış olabilir, ancak ben de hiç yemedim.
Sizle alakalı olabilir, farklı bir şey indirdiniz mi?
Veya setup varsa bazen fake setup konuyor, fake olanı açarsanız virüs yiyorsunuz.

Linki attım. Oradan indirdim. Vallaha 3000 4000 dolar kazanan bir Amerikalı olsaydım. Oyunu alırdım fakat çalış Turko çalış herkes tercih ediyor diye ettim ama salatalık çıktı.

Siteden Dragom Dogma 2 indirdim. Oynuyordum canım sıkıldı kapattım. Bilgisayar ağır bir şekilde kasmaya başladı. Mouse bile zor hareket ediyordu. Ben bu bilgisayarı alalı 1 ay olmadı. Üstüne sadece bu ve Persona 3 Reload var (Steam versiyon.). Malwarebyyes yükledim tarattım. 3 şüpheli dosya gözüktü. Hepsi o dosyadan. Bilgisayara hemen format atacağım. Normalde Ghost of Tsushima'yı buradan indirdim bitirdim. Bundan sonra korsana bulaşmam. Arkadaşlar indirdiğim site orijinal site.
Sen Fitgirl'un hayat kadini ikizinin sitesinden indirmissindir onu. Yoksa virus olmazdi.

Siteden dragom dogma 2 indirdim. Oynuyordum canım sıkıldı kapattım. Bilgisayar ağır bir şekilde kasmaya başladı. Mouse bile zor hareket ediyordu. Ben bu bilgisayarı alalı 1 ay olmadı. Üstüne sadece bu ve Persona 3 reload var (Steam versiyon.). Malwarebyyes yükledim tarattım. 3 şüpheli dosya gözüktü. Hepsi o dosyadan. Bilgisayara hemen format atacağım. Normalde Ghost of Tsushima'yı buradan indirdim bitirdim. Bundan sonra korsana bulaşmam. Arkadaşlar indirdiğim site orijinal site.

Bu siteyi yıllardır kullanıyorum Hiç virüs falan bulaşmadı hayat ettim.