Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
FitneGirl olmus artik orasi kullanilmaz.
Hahaha site doğru dimi hocam?
Şifreleri değişip öyle at. Gerçi, çok geç olmuş bile olabilir.Buradan indirdim zaten. Hatta her yerden doğruladım siteyi.
Ben şimdi format atsam olur mu? Yoksa bütün şifreleri değiştireyim mi?
Rtx 4060'lı bilgisiyar deli gibi kasıyor.
Vallahi hocam değiştirdim bile.Şifreleri değişip öyle at. Gerçi, çok geç olmuş bile olabilir.
Uyuyan Sincap
Üstün
Bende Malwarebytes riskware olarak görüyor 2 dosyayı. Yani bir dosyayı sadece bir antivirüs (hele ki Malwarebytes gibi severiz ama F/P oranı yüksek) dosyaya zararlı dedi diye o dosya zararlı olmaz. BitDefender, ESET, Kaspersky. Bu üçlü ne diyor dosyaya. Buna bakmalıyız.
Eset de 2 dosya bulmuştu.Bende Malwarebytes riskware olarak görüyor 2 dosyayı. Yani bir dosyayı sadece bir antivirüs (hele ki Malwarebytes gibi severiz ama F/P oranı yüksek) dosyaya zararlı dedi diye o dosya zararlı olmaz. BitDefender, ESET, Kaspersky. Bu üçlü ne diyor dosyaya. Buna bakmalıyız.
Gülücük atıp durmayın.
Bu kadar endişe edeceksen yüklemeyeceksin. Orijinalini almaya çalışacaksın.
İstersen tarama yap, yine bulacak çünkü cracklerin çoğunu programlar virüslü olarak algılayabilir.
Bu kadar endişe edeceksen yüklemeyeceksin. Orijinalini almaya çalışacaksın.
İstersen tarama yap, yine bulacak çünkü cracklerin çoğunu programlar virüslü olarak algılayabilir.
Buraya konu açtım bazı insanlar bilinçlensin diye ayaklarını denk alsınlar diye ama yok FitGirl'ü vatan savunur gibi savunuyorsunuz.
İyi yapmışsınız.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-