Bence şu yediğin "virüs" dosyasını paylaş bu tartışma bitsin. Çok gereksiz diyalog dönmüş.
Vallaha hocam Malwarebytes geçmişinde bulursam paylaşacağım. Ha bire yazıyorlar. FitGirl sanki iyilik meleği ya.
Bence şu yediğin "virüs" dosyasını paylaş bu tartışma bitsin. Çok gereksiz diyalog dönmüş.
İyilik meleği demiyoruz. Ben Fitgirlin fazla bağış aldığını düşünüyorum. Neden adları varken böyle yapsınlar?Vallaha hocam Malwarebytes geçmişinde bulursam paylaşacağım. Ha bire yazıyorlar. FitGirl sanki iyilik meleği ya.
R/Torrents'te o kadar sitenin listesi varken Türk siteleri kullanacağım son yerler olur. Ayrıca FitGirl de paketlerinin içine zararlı yazılım koymuyor. Cracker olarak da öyle her önüne gelenin oyununu repacklemiyor. Genellikle Codex, Goldberg, Skidrow gibi Scene camiasındaki güvenilir isimler oluyor.
İyilik meleği demiyoruz. Ben FitGirl'in fazla bağış aldığını düşünüyorum. Neden adları varken böyle yapsınlar?
Yani yapmıyacağı ne malum? Ona kalırsa Facebook'un o kadar adı var var adamlar altan alta birilerinin bilgilerini satıyor.
Sadece siz değilsiniz FG den dolayı reddit de sistemine virüs bulaştığını söyleyen kişiler mevcut.
Bir gerçek var ki FG nin yaptığı sıkıştırma şekli çok kötü bir çok oyunda Setup da ilerleme kaydetmesi yapmıyor tıkanıp kalıyor.
Dodi bu konuda nasıl daha farklı bir şey kullanıyor diye biliyorumSadece siz değilsiniz FG den dolayı reddit de sistemine virüs bulaştığını söyleyen kişiler mevcut.
Bir gerçek var ki FG nin yaptığı sıkıştırma şekli çok kötü bir çok oyunda Setup da ilerleme kaydetmesi yapmıyor tıkanıp kalıyor.
Mutlaka virüs vardır demedim zaten. Reddit ten alıntı yaparak oradaki yorumların fazla olması nedeni ile okuyup değerlendirme yapması için öneride bulundum.Reddit'te uzaylılar tarafından kaçırılıp anüsüne sonda monte edildiğini iddia edenler de mevcut. Söyleminiz üstüne biraz Reddit'teki virüs konulu şeylere baktım hepsi "oyunu indirdim virüs programı virüs var" dedi noktasından ileri gitmeyen kullanıcı soruları. Çoğuna da gerekli cevaplar verilmiş zaten. Her virüs programının bulduğu virüs değildir.
Sıkıştırma şekli neye kötü dediniz anlamadım. Muadillerine göre ekstrem bir sıkıştırma yaptığı için yüklenmeler çok fazla sürüyor ama yıllardır yüklediğim hiçbir oyunda tıkanma yaşamadım.