maes Başarılı Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 336 Beğeniler 201 31 Mart 2025 #1 Evde bir sürü var bu kapsüllerden. Bunları sporda nasıl kullanmayı tavsiye edersiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2025
H Haluk Albayrak Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 979 Çözümler 1 Beğeniler 673 31 Mart 2025 #2 İdmandan 30 dakika önce çok sık olmamak kaydıyla kullanman işine yarar.
KS KS maes Başarılı Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 336 Beğeniler 201 31 Mart 2025 #3 Haluk Albayrak dedi: İdmandan 30 dakika önce çok sık olmamak kaydıyla kullanman işine yarar. Genişletmek için tıkla... Direkt suya döküp mü içmeliyim.
Haluk Albayrak dedi: İdmandan 30 dakika önce çok sık olmamak kaydıyla kullanman işine yarar. Genişletmek için tıkla... Direkt suya döküp mü içmeliyim.
H Haluk Albayrak Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 979 Çözümler 1 Beğeniler 673 31 Mart 2025 #4 maes dedi: Direkt suya döküp mü içmeliyim. Genişletmek için tıkla... Flavia kafein deyince kapsül olarak sandım. Kafein oranı ve nasıl kullanılacağı üzerinde yazmıyor mu?
maes dedi: Direkt suya döküp mü içmeliyim. Genişletmek için tıkla... Flavia kafein deyince kapsül olarak sandım. Kafein oranı ve nasıl kullanılacağı üzerinde yazmıyor mu?
KS KS maes Başarılı Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 336 Beğeniler 201 31 Mart 2025 #5 Haluk Albayrak dedi: Flavia kafein deyince kapsül olarak sandım. Kafein oranı ve nasıl kullanılacağı üzerinde yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kapsül zaten. Kapsülü açıp içindeki tozu mu içmem gerek.
Haluk Albayrak dedi: Flavia kafein deyince kapsül olarak sandım. Kafein oranı ve nasıl kullanılacağı üzerinde yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kapsül zaten. Kapsülü açıp içindeki tozu mu içmem gerek.
janxietyy Uzman Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 57 Beğeniler 70 1 Nisan 2025 #6 Eğer bu soruyu troll değil de gerçekten sorduysan, spordan önce kafanı yorman gereken başka şeyler var demektir. Çok açık değil mi sence nasıl kullanıldığı? Arkasında da yazıyordur ayrıca.
Eğer bu soruyu troll değil de gerçekten sorduysan, spordan önce kafanı yorman gereken başka şeyler var demektir. Çok açık değil mi sence nasıl kullanıldığı? Arkasında da yazıyordur ayrıca.