Naturalim evet pandemiden beri yapıyorum bi ara vuracaktım ta basacak birini bulamadım vücudun tek kötü yanı kilo almak çok kolay en ufak şeye kilo alıyor su ödem kısaca sınırsız pizzacıdan geldim 104 çıktım tartıda çok hızlı su tutuyor vücut.Bench pr 145 d ien son makinede ara verdim evde yapıyom aradda şuan.Boyuna göre aşırı iyi vücut yapmışsın uzun olsan vücut hacmi küçülcüğünden daha kötü olacak, iyi vücut ama estetik olmak zorunda değil, adam gibi vücudun var zaten.
Bilekler aşırı sağlam duruyor, eğer gerçek hayattada öyle görünüyorsanız çok iyi bir vücut, natural olduğunuzu varsayıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Naturalim evet pandemiden beri yapıyorum bir ara vuracaktım ta basacak birini bulamadım vücudun tek kötü yanı kilo almak çok kolay en ufak şeye kilo alıyor su ödem kısaca sınırsız pizzacıdan geldim 104 çıktım tartıda çok hızlı su tutuyor vücut. Bench pr 145 D ien son makinede ara verdim evde yapıyorum aradda şu an.
Helal olsun reis cidden çok iyi pr.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Naturalim evet pandemiden beri yapıyorum bir ara vuracaktım ta basacak birini bulamadım vücudun tek kötü yanı kilo almak çok kolay en ufak şeye kilo alıyor su ödem kısaca sınırsız pizzacıdan geldim 104 çıktım tartıda çok hızlı su tutuyor vücut. Bench pr 145 D ien son makinede ara verdim evde yapıyorum aradda şu an.
Definasyon yapsan biraz süper olur. Pr muazzam helal olsun. Sakın girme bu kür işine çok sahte ilaç var ve uzun vadede berbat bir şey. Peptitlerde dahil buna.
mr.esat
Üstün
Boş iş ya, badi işi ne kadar gerekli o bile tartışılırken bir de her gün iğne vurulup koruyucusuyla zambırtısıyla zumburtusuyla uğraşmak falan hayatsız misyonsuz işler bence. Büyüksün zaten yağ kaybetsen tatmin olursun muhtemelen.Naturalim evet pandemiden beri yapıyorum bi ara vuracaktım ta basacak birini bulamadım vücudun tek kötü yanı kilo almak çok kolay en ufak şeye kilo alıyor su ödem kısaca sınırsız pizzacıdan geldim 104 çıktım tartıda çok hızlı su tutuyor vücut.Bench pr 145 d ien son makinede ara verdim evde yapıyom aradda şuan.
Eyvallah kral.
Yağ kaybı olunca mecbur küçülmede de oluyor o bozuyu iki ucu şeyli değnek natural olmanın kötü yanı zaten gittiği yere kadar.Boş iş ya, badi işi ne kadar gerekli o bile tartışılırken bir de her gün iğne vurulup koruyucusuyla zambırtısıyla zumburtusuyla uğraşmak falan hayatsız misyonsuz işler bence. Büyüksün zaten yağ kaybetsen tatmin olursun muhtemelen.