Physic
Üstün
Son zamanlarda artık forumdan soğumaya başladım. Forumda kurallar var ama sanki yarı uygulanıyor gibi bir hava var. Forum ortamı gittikçe bozuluyor. Denetimlerin arttırılması lazım. Konular amacı dışına çıkıyor.
Hocam bence uygulanıyor ben kaç gündür cezamın açılmasını bekledim beni bayağı geri attı bu Forum'da konu açamadım.
Bilmiyorum hocam vallahi cezamın geçmesini beklemekten konu açamadım. Fakat artıladım.Hocam her kural değil. Son zamanlarda forumda olan huzursuzlukları biliyorsunuzdur.
Bilmiyorum hocam vallahi cezamın geçmesini beklemekten konu açamadım. Fakat artıladım.![]()
Doğru söze ne hacet.
Forum çok gergin evet.Son zamanlarda artık forumdan soğumaya başladım. Forumda kurallar var ama sanki yarı uygulanıyor gibi bir hava var. Forum ortamı gittikçe bozuluyor. Denetimlerin arttırılması lazım. Konular amacı dışına çıkıyor.
Bıraksan birbirlerine dümdüz girecekler. Ama unutmasınlar ki burası Internet, siz ne yazdığınızı unutsanız bile Internet unutmuyor. Internette yaptıkları yüzünden hapse giren savcı, hakim ve polisler var. Karşı taraftakinin de Internet gibi bir ortamda vicdanlı olacağını düşünmüyoruz. Benim fikrim Technopat’taki gibi aşırı katı ve diktatörist bir moderasyon gelmeli ki kimse kimseye burada klavye delikanlılığı yapmasın.