Foruma Hiçbir Katkısı Olmayan Toksik Kitle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 231
  • Görüntüleme Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her gün bir olay oluyor Techolay'de boş ver Recep abi forum daha 1.yılında olur böyle şeyler.
O olayların başındaki eleman da belli. Şimdi ağzımı açmak istemem. O eleman yüzünden forumda her gün kavga kıyamet. Şimdi bile arkamdan konuşuyordur.

Forumdaki tum cozumler sizin olsa ne degisecek arkadasta olsa ne degisecek onu anlamadim. Bu tarz title ile kafayi yemis arkadaslari bir turlu cozemiyorum. Ben kendimi Recep Baltas gibi alaninda en iyisinden birisi olan kisilerle karsilastirmaya utanirim mesela.

Kural ihlali yapan birçok üyeyi olabildiğince tolere ediyoruz, yardımcı olmaya çalışıyoruz ancak bazı üyeler sınırlarını aşmaya başladı. Özellikle rapor gönderip ahkâm kesmeye çalışan arkadaşlar ortaya çıktı. Arkadaşlar, cümlelerimi yeniliyorum. Biz ekip olarak buradaki her işlemi bu markanın daha iyi noktalara gelmesi için yapıyoruz. Hatalı bir şey yaparsak da düzeltiyoruz. Buradaki her insan forumun bir düzen içerisinde ilerlemesi için çalışıyor. Rica ediyoruz artık bunun farkına varın.

Kural ihlali yaptığını bilmesine rağmen ahkâm kesen üyeler, Sosyal hayatına saçma üsluplarla devam etmemelidir. Senin kim olduğunu biliyorum diyenlerden de git üstüne sor bakalım diyenlerden de bir hayli yorulduğumuzu söylemek isteriz. Bizler, bu arkadaşların böyle söylemlerine rağmen konularını onaylıyoruz, düzenliyoruz ve yardımcı oluyoruz. Rica ediyoruz biraz saygı.

N'apacaksın, önceki forumdaki gibi göz açtırmayacaksın. Şak! 1 ay ban geldi. Bakalım bir daha laf edebilecekler mi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçeye gelen hiçbir ek ayrılmaz. Siz de az önceki mesajımdaki toksikliği yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz

Önüne gelenin mod yapılmaması lazım.

Değerli hocalarım, ben de moderasyon tarafında biraz iyileştirme yapılması taraftarıyım. Bugün laptop ekran kartı ile alakalı bir konu açtım. Yazımda 2 kere laptop ekran kartı yazmama rağmen konu masaüstü ekran kartında açılmış. Ben teknik destek kategorisinde açılsın istemiştim. Yani (bazı) moderatörler konuyu tam okumuyorlar. Enes hocam, sen bu forumdaki en iyi insanlardan birisin, sözüm kesinlikle sana değil.

Cevap bana değil biliyorum ama bilmeden yargılama yapmadım ben mesela. Yetersiz moderasyondan dolayı olan şikayetimi dile getirdim. Bence bu benim hakkım. Fikir belirtmemizi toksiklik olarak nitelendiriyorsanız, sizi biraz hükümete benzettim. Kusura bakmayın. Biletlerime olan dönüşünüz ile bu topluluğun iyiliğini istediğiniz belli, iyi birisiniz. Ama sadece eleştiriydi.

İfadeler: 409
Tam okumuyorlar bir de başlığı değiştiriyorlar.

Bunu sunmuştum önceden Technopat'ta, bence de çok mantıklı.

Konuyla alakalı olarak: Üyeler eleştiri yapıyor, zaten bu kimsenin zoruna gitmiyor ancak bazı arkadaşlar sanki annesine küfür edilmiş gibi davranıyor. Yanlış bilgi yedikten sonra delirip ortalığı cehenneme çeviren mi dersin, sürekli yönetimin açığını arayan mı dersin, çok tuhaf tipler var gerçekten. Ben bi' Telegram grubunu bile zor yönetiyorum, sizin işiniz daha da zor tüm yönetim olarak. Geçen saatlerde mesela Telegram grubuma pedofili gelmiş, tüm herkesi taciz etti. Bundan bahsetmemin sebebi, kişi engellense de insanların siniri bozuluyor. Haklısınız yani sinirlenmekte, kim olsa sinirlenir.

Bu arada Recep abiye yarım katılıyorum. Forumum olduğundan dolayı az çok biliyorum meseleleri, SEO kasmak için çözümlemek daha işe yarıyor XenForo'da. Tabii resmiyette doğru bir şey değil ancak daha resmiyet kısmına gelemedi bence Techolay, daha Prime dönemlerine bile girmedi. Bir de tabii ki birine kurallara uymadığı için ceza vermek yerine direkt kitlenin gözü önüne çekip psikolojik baskı altına tutmak doğru bir davranış değil ama hepimiz insanız, sinirleniyoruz. Astiva hocamı yanlış hatırlamıyorsam önceki forumdan tanıyorum, çok da severdim kendisini. Ancak mesajları biraz kaba olduğundan elinde değil insanın, sinirleniyor. Haklısınız yani bir bakıma yine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…