Foruma Hiçbir Katkısı Olmayan Toksik Kitle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 231
  • Görüntüleme Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben arkadaşı tanımıyorum ama attığı emojiye çok güldüm

Son emojisi oldu. İnsanların destek vermesi gerektiği bir forum ama tam tersini yapıyorlar. Takıldığı ortam da ortam kötülüyorlar ve insanları bilerek kışkırtıyorlar.

Üçkağıtçılığın SEO versiyonu gibi. Başlıklar değişiyor ama öyle bir değişiyor ki bazen anlayamıyorum bile.
Mesela benim iki tane rehber konum var. O hafta elektrik kesintilerim çok olduğu için hemen rehberi düzenledim ve taslak haline getirdim. Yeni sunucuya geçerken yapmışım bunu ve yoğunluktan dolayı biletim onaylanmadı. Sonra birden çerezlerim silinmeye başladı. O taslağını aldığım konu silindi. Allah'tan gidip Notepad++'a yedek almıştım.
Ben bunun yaşanmaması için Recep hocama bilet üzerinden yeni konu açıp eskisinin silinmesini talep ettim. Uygundur cevabını aldım ama hangi cümleme demek istediğini anlamadığım için konuyu açtım ve moderatörlerce onaylandı.

Eski konunun silinmesini talep ettiğimde silinmeyeceğini söylediler. SEO gidip insanları eski ve çalışmayan modların olduğu bir rehbere yönlendirse, cidden ayıp olur mesela.

Biraz alınması iyi olur ama insanlar arttıkça kaos da artar. Sonu Technopat kadrosuna dönmesin yeter.

Hocam sen de forumda herkesi sevmek zorunda değilsin. Olabilir insanlık hali. Ama bunu sürekli profil mesajına yazman değişik. Haklı mısın haksız mısın bilemem ama şu an olanlar sana oluyor. Merak etme eski forumdan tanıyoruz seni kötü biri değilsin ama sürekli belli ede ede profil mesajına yazıp eleştirme. İyiliğin için diyorum.

İfadeler: 8
Şu anda saatlik görevli, düzenli bir kadromuz yok. Zamanla buna da geçeceğiz. O zaman kadro daha rafine olacak.

Onlara karşı olan sorumluluğunuzu empati kurarak anlıyorum zaten. Sadece aralarından bazılarının yeterli veya liyakatli olduklarını düşünmüyorum. Tekrardan teşekkür ediyorum. Emeğinize saygım büyük. Burası umarım Türkiye'nin en kaliteli forumu olacak. Çürük elmalar hariç, çok güzel bir kitlemiz var.

Eki Görüntüle 124948

Buyurun sayılar o zaman. Biz övünmüyoruz sayılarımız ile
11.479 mesaj 865 çözüm ile 9.799 mesaj 1.109 çözüm arasında çok fark var. Ayrıca önemli olan çözüm değil, karakterdir. Çözüm sayısının yüksek olması karakterli, düzgün bir insan olunduğunun anlamına gelmez.

Her şeyin başı eğitim. Toplumsal olarak biraz level atlamamız gerekli. Saygıyı hoşgörüyü öğrenmemiz lazım, olgunlaşmamız lazım ortalığı karıştırıp yapılan işleri bozmak yerine destek olmayı çözüm bulmayı ve en önemlisi ahlaklı olmayı öğrenmemiz lazım.

İfadeler: 409
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…