- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben arkadaşı tanımıyorum ama attığı emojiye çok güldüm![]()
Son emojisi oldu. İnsanların destek vermesi gerektiği bir forum ama tam tersini yapıyorlar. Takıldığı ortam da ortam kötülüyorlar ve insanları bilerek kışkırtıyorlar.
Aeronight
Üstün
Mesela benim iki tane rehber konum var. O hafta elektrik kesintilerim çok olduğu için hemen rehberi düzenledim ve taslak haline getirdim. Yeni sunucuya geçerken yapmışım bunu ve yoğunluktan dolayı biletim onaylanmadı. Sonra birden çerezlerim silinmeye başladı. O taslağını aldığım konu silindi. Allah'tan gidip Notepad++'a yedek almıştım.Üçkağıtçılığın SEO versiyonu gibi. Başlıklar değişiyor ama öyle bir değişiyor ki bazen anlayamıyorum bile.
Ben bunun yaşanmaması için Recep hocama bilet üzerinden yeni konu açıp eskisinin silinmesini talep ettim. Uygundur cevabını aldım ama hangi cümleme demek istediğini anlamadığım için konuyu açtım ve moderatörlerce onaylandı.
Eski konunun silinmesini talep ettiğimde silinmeyeceğini söylediler. SEO gidip insanları eski ve çalışmayan modların olduğu bir rehbere yönlendirse, cidden ayıp olur mesela.
erdym
Üstün
Hocam iyi eyvallah Allah razı olsun sen de uğraşıyon da buraya moderatör lazım 10 kişilik ekiple burayı yönetemezsiniz yetmiyor daha fazla alım yapmanız lazım. Raporlara konulara tek tek bakabilecek ilgilenebilecek yeni moderatörler almanız lazım şu an çok çok çok yetersiz.
Biraz alınması iyi olur ama insanlar arttıkça kaos da artar. Sonu Technopat kadrosuna dönmesin yeter.
Hocam sen de forumda herkesi sevmek zorunda değilsin. Olabilir insanlık hali. Ama bunu sürekli profil mesajına yazman değişik. Haklı mısın haksız mısın bilemem ama şu an olanlar sana oluyor. Merak etme eski forumdan tanıyoruz seni kötü biri değilsin ama sürekli belli ede ede profil mesajına yazıp eleştirme. İyiliğin için diyorum.Eki Görüntüle 124937
Bu konuya etiketlenmek benim için bir gurur kaynağı oldu. Demek ki dikkat çekiyoruz ve mesajlarımız yerine iletilmişYanlışı dile getirmek suç ise hesabımı direkt anonimleştirebilirsiniz. Kurallar neyse onları kaynak alıyorum, bunlar uygulanmıyor ise kuralları kaldırmak mantıklı hareket olur. Attığım bütün raporları ve biletleri burada yayınlayabilirsiniz, herkese görsün bakalım.
Ne benim profilimde ne de burada cevap verilmiyor. Ben doğruları söyleyip konuşmayayım diye profil mesajı yasağı atılıp ne tesadüf profil mesajı yazma sınırı artıyor. Bu kısımda da cevap yok:
Eki Görüntüle 124944
@9 susturulmak için 3 uyarı verilip hepsi kaldırıldı, tesadüf. Modların neden art niyetleri olduğunu da gözle görmek zor değil. Neyse, biz yine kötü olalım, susalım. Profilimi okuyanlar ne demek istediğimi anlar. Bu arada çözümü burada kasmama gerek mi var? Ben üyeyim, yanlışı eleştirince illa çözüm mü kasmam gerekiyor?
Burada insanlara yardım etmek için mi bulunuyorsunuz yoksa sayılar için mi? Neden her şeyi sayıdan ibaret görüyorsunuz?
Eki Görüntüle 124948
Buyurun sayılar o zaman. Biz övünmüyoruz sayılarımız ile![]()
Şu anda saatlik görevli, düzenli bir kadromuz yok. Zamanla buna da geçeceğiz. O zaman kadro daha rafine olacak.Bazı moderatör hocalarımız gayet görevini layığıyla yerine getirirken bazıları hiçbir işe yaramayıp kafasına göre iş yapıyor. @Recep Baltaş hocam açtığınız konudan daha önemli durumlar var.
O yolda ilerliyoruz.Biraz alınması iyi olur ama insanlar arttıkça kaos da artar. Sonu Technopat kadrosuna dönmesin yeter.
Aeronight
Üstün
Onlara karşı olan sorumluluğunuzu empati kurarak anlıyorum zaten. Sadece aralarından bazılarının yeterli veya liyakatli olduklarını düşünmüyorum. Tekrardan teşekkür ediyorum. Emeğinize saygım büyük. Burası umarım Türkiye'nin en kaliteli forumu olacak. Çürük elmalar hariç, çok güzel bir kitlemiz var.Topluluğun iyiliğini elbette istiyorum fakat moderasyona haksız yere yapılmış bir laf kalabalığının önüne geçmezsem yönetici olmayı hak etmem. Ben hem Sosyal'in hem de moderasyonun sorumlusuyum. Aynı zamanda geliştiriciliğini ve güvenliğini de sağlıyorum. Yani günümün büyük bir kısmını Sosyal'i daha iyi bir yer yapmak için harcıyorum ve bunlara rağmen doğru olmayan sözler görmek beni üzüyor. Bu da oldukça toksik bir davranışmış gibi geliyor bana.
- Makaleler
- 62
11.479 mesaj 865 çözüm ile 9.799 mesaj 1.109 çözüm arasında çok fark var. Ayrıca önemli olan çözüm değil, karakterdir. Çözüm sayısının yüksek olması karakterli, düzgün bir insan olunduğunun anlamına gelmez.
Her şeyin başı eğitim. Toplumsal olarak biraz level atlamamız gerekli. Saygıyı hoşgörüyü öğrenmemiz lazım, olgunlaşmamız lazım ortalığı karıştırıp yapılan işleri bozmak yerine destek olmayı çözüm bulmayı ve en önemlisi ahlaklı olmayı öğrenmemiz lazım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.