Mevcut Forumda gruplaşmak yasaklansın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 409
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    yasaklansın
Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

409

Üstün
Makaleler
3
İsim veremem fakat bazen profillerde gezinirken dedikodu gibi tuhaf olmaması gereken mesajlar görüyorum. Mesela o konuyu göz ardı et, o üyeyi salla değmez, şunu raporlasana, dakikalar içinde aynı mesajı beğenmeyen 4-5 kişi ve dahası. Bir insan profile niye bunu yazar ki? Sohbet et anlamsız bulsam da imza dediğin şeyi yap. Ama bunu yapma. Bunu yakın zamanda bende yaptım üyeleri hedef göstermek veya kötü göstermek için değil. Hoş bir şey değil. Dolayısıyla yasak olması herkes için iyi olacaktır. Yasaklanmazsa bile bu gidişin sonu hiç iyi değil. Yeşil forumda da aynı sorun var. Adam bir mesaja katılmadı diye mantıklı dahi olsa ne tesadüf ise dakikalar içerisinde birkaç kişi daha ' görüşüne katılmıyorum ' ' burası özgür bir forum değil mi? ' ruhu ile beğenmedim tuşuna basıyor . İleride foruma birisi katıldığı zaman ufacık bir şey olsa bu tür olaylar yüzünden ben nereye düştüm diye isyan eder veya kışkırtmış olacaklar. Tarafsız haber konusuna katılmadınız en azından bu konuya katılın.

Artı 18 Eksi
Açıkçası forumda düzeltmesi ve eklenmesi gereken şeyler var, özellikle trollere, saçma sapan konuların onaylanmasına ve moderatörlerin gözden geçirilmeye ihtiyacı var.

Eş cinsellik ve din ile alakalı bir konuyu açmayan, onaylamayan moderatörler "ikiz kulelere saldıracağım oyun arıyorum." tarzı bir başlığı onaylıyor, öteki taraftan bugün açılan bir konudan bahsedeyim, adam millete deli gibi asabilik yapıyor, terbiyesizlik seviyesinde yukarıdan konuşuyor, adamı en 2. kez raporlayıp uzun uzun yazdığımda en son uçurabildiler.

Geçen gün LoL oyunundan 450 dolarlık skin muhabbetinde konu altındakilere "kozmetik alanlar enayidir." tarzı öyle aşağılayıcı şeyler söyledi ki ona cevap veren ben bir günlük yasaklandım, hayır umurumda olduğundan değil de o kadar emeğe yazık. Moderatörlerden bizzat birisi başka bir konunun altına "3000 serisi ekran kartı satan ve mining değildir diyen herkes istisnasız yalancıdır, yalan söylüyordur." tarzı saçma sapan bir genelleme bile yapabiliyor, forumda işini çok iyi yapan moderatörler olduğu gibi hiçbir şekilde tecrübesi olmayan, yaşı küçük olan kişilerin de moderatör olduğunu düşünüyorum.

Bu gidişle buranın yeşil siteden farkı kalmaz.

O da var hocam olmaz olur mu? Hele ki sizin bilgilerinizi biliyorsa sülalesini çıkarıp atan bile olduydu başka forumda. Sizi 10 kişilik gruba çekip seste ve metinde ana bacı sövüp zorbalama ihtimali de var.

İnternetten birine hiç bilgimi vermediğim için, hatta adımı bile kısaltarak söylediğim için hiç yaşamıyorum, maalesef verilerimizi koruyamadı devlet...

@62 nerede o eski gruplaşma dramları?.. İşi gücü bırakıp kavga konularını okuyordum, dizi gibi eğlenceliydi
Şu an bile drama dönüyor aslında. Birileri konuyu gruba attı bile Özetin özeti dönüyor. Futbol maçı özeti misali...

O da var hocam olmaz olur mu? Hele ki sizin bilgilerinizi biliyorsa sülalesini çıkarıp atan bile olduydu başka forumda. Sizi 10 kişilik gruba çekip seste ve metinde ana bacı sövüp zorbalama ihtimali de var.
Böyle bir şey olacağını anlarsanız zaten direkt o sunucudan çıkarsınız ki. Ayrıca neden bir insan sizin tüm bilgilerinizi bilsin? Paylaşmadığınız sürece hiçbir bilgiyi öğrenemezler buradan.

O adam neydi öyle ya. Konudan kovuyor bir şey beğenmiyor. Neyse dedikosunu yapmayak. Ama bugün biraz stresli geçti deyip saldırması tuhaftı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…