Arabaları seviyorsanız ve sürekli oynayacaksınız alınır. Ben sırf merak ettiğim için yüklemiştim ve 1 hafta sonra silmiştim. 16 dolar bir oyun için biraz yüksek bir miktar. İyice düşünüp almanızı tavsiye ederim. Yukarıda yazıldığı gibi Game Pass satın alıp tadını çıkarabilirsiniz.
Para sıkıntısı yoksa aslında 16 dolara alabilir hocam dener bi sarmazsa iade eder.

400 mü? :D arabaları seviyorsan alabilirsin tabii ki. 2 ay diyenlere bakma, arabaları a konumundan b konumuna gitmek için kullanılan araçlar gibi bakıyorlar. Çıktığı günden beri oynuyorum. Açtığım bu konuya da bakabilirsin.

Eki Görüntüle 58877
Hocam konuyu açmadan önce birkaç gün evvel sizin konunuzdaki fotoğrafları görmek; oyunu alsam mı düşüncesini oluşturmaya yetmişti. 😄 Gerçekten çok emek vererek oynadığınız belli oluyor. Oyunun detayları hakkında belli ki sizden kapacağımız çok husus var.

Ayrıca bildiğim kadarıyla çeşitli araba etkinlikleri oluyor. Bu aralar KIA EV6 araba etkinliği vardı galiba. Bu tür etkinlikleri offline olarak tamamlayabiliyor muyuz? Genel olarak çevrim içi mi oynuyorsunuz? Nasıl bir oyun tarzını tercih ediyorsunuz? Şimdiden yanıtınız için teşekkürler.

Hocam konuyu açmadan önce birkaç gün evvel sizin konunuzdaki fotoğrafları görmek; oyunu alsam mı düşüncesini oluşturmaya yetmişti. 😄 Gerçekten çok emek vererek oynadığınız belli oluyor. Oyunun detayları hakkında belli ki sizden kapacağımız çok husus var.

Ayrıca bildiğim kadarıyla çeşitli araba etkinlikleri oluyor. Bu aralar KIA EV6 araba etkinliği vardı galiba. Bu tür etkinlikleri offline olarak tamamlayabiliyor muyuz? Genel olarak çevrimiçi mi oynuyorsunuz? Nasıl bir oyun tarzını tercih ediyorsunuz? Şimdiden yanıtınız için teşekkürler.
Öncelikle ben bu oyunu 1.5 yıl gamepad ile oynadım daha sonra geçen sene temmuzda bir G29 aldım ve şu anda da G29 ile devam ediyorum. Belki de beni daha çok bağlayan şey budur ancak gamepad ile oynarken de gayet eğleniyordum. Oynayış tarzım ben Forzada yarış yapmayı pek sevmeyen chill takılan birisiyim. Kaldı ki yarışlar NFS kadar aksiyonlu geçmiyor zaten. Bir arabayı alırım, yüklerim, çıkartıp gezerim, fotoğraflarını çekerim. Oyuna girmek için en ufak efkar yetiyor benim için. Arkada şarkıyı açıyorum ve gazlıyorum. Bir süre arkadaşımla oynadım ancak aramız bozulduğu için 1 yıldır falan solo takılıyorum ve hayır sıkmıyor. Şu sıralar rastgele konvoylata katılıyorum. Konvoy lideri bir yer işaretliyor 12 kişi oraya gazlıyoruz. Etkinliklere gelince evet 4 haftada bir sezon değişiyor ve her hafta oyuna yeni eklenen arabaları alma şansın oluyor. Genel olarak çevrimiçi oynuyorum ben ancak dediğim gibi tek başıma sürdüğüm zamanlarda oluyor bu bağlamda çevrim içi olmana pek gerek de yok. Gelen etkinlik arabalarını çevrimdışı oynayarak alabilirsin ancak online oynanan Trial yarışı bir kerede çok fazla puan veriyor bu yüzden online oynamanı tavsiye ediyorum. Merak ettiğin daha fazla şey olursa Discordumu bırakıyorum: r3m1x1705

FH5'in haritasını kötü bulan tek benim :unsure: FH4 gibi renkli bir haritayla gelse süper olurdu. Sesler ve mekanikler FH4'de fark atar. İndirimde vs. denk gelince alınır...
Yalnız değilsiniz. FH4'ün çoğunluğuna yeşillik nüfus etmişken Forza Horizon 5'i Allah'ın çöllerinde oynuyoruz resmen. Yine de haritada futbol sahası gibi ekstra şeyler olması ve bu çöl durumunun her yerde geçerli olmaması benim için telafi edici.

Hot Wheels genişletmesi de bence Forza Horizon 4'deki LEGO geliştirmesinden daha iyi.