Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
High Power Elite daha üstün bir model. Fiyatı hala iyiyse alın.
İki ürün de elimde hali hazır da mevcut FSP modelini aktif olarak 8 aydır kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. High Power modeli sıfır olarak elimde birini kullanıp diğerini elimden çıkarmak istiyorum. Bu durumda High Power kullanın diyorsunuz anladığım kadarıyla.
Geraltın kılıcı
Üstün
High Power o fiyat ile ezer geçer.İki ürün arasında hangisi daha kaliteli, hangisi alınmalı sizce dostlar?
Geraltın kılıcı
Üstün
- Makaleler
- 4
Hayır, değil. FSP hiçbir zaman saatli bomba olacak kadar kalitesiz olmadı.
Geraltın kılıcı
Üstün
Bende öyle biliyorum. Ancak merak ettim bayağı.Hayır, değil. FSP hiçbir zaman saatli bomba olacak kadar kalitesiz olmadı.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
@Geraltın kılıcı, "saatli bomba" absürt bir yorum, pek de ciddiye alınabilir bir tarafı yok.
@Geraltın kılıcı, "saatli bomba" absürt bir yorum, pek de ciddiye alınabilir bir tarafı yok.
High Power Elite daha üstün bir model. Fiyatı hala iyiyse alın.
Testleri gerçekleştirdim. Ürün daha sessiz geldi bana FSP ürününe göre fanı çalışıyor mu diye kontrol bile ettim açıkçası :ROFLMAO: OCCT ile Power testi yaptım 10 dakikalık test sonucumda herhangi bir şekilde kapanma gibi bir problem oluşmadı. FurMark testi de yaptım aynı şekilde orada da bir kapanma gerçekleşmedi. High Power ile devam edeceğim.