Holiganlığı sonuna kadar destekliyorum, ama şunu anlamıyor insanlar holiganlık kadına çocuğa saldırmak değil Türkiye’de öyle aslında. Siz Almanları İngilizleri filan futbolda çok medeni sanıyorsunuz ama size yemin ederim Türkiye’den holiganlık olarak daha üst seviye, buraya bir sürü Avrupa’dan tribün kavgası atabilirim ama Avrupalıların holiganları kadına veya çocuğa saldırmıyorlar, tribün liderleri kendi aralarında kavga planı ayarlayıp ormanda filan ıssız alanda sadece ultraslar ve taraftar grupları kavga ediyorlar. Türkiye’de holiganlık diyince akla masum insanlara saldırmak geliyor ama öyle değil holiganlık terimi. Türkiye’de en fazla derbilerde sosyal medyadan 1-2 atışıyorlar maç zamanı küfürleşiyorlar fazlası yok, siz dediğim gibi Almanya’yı filan futbolda çok medeni sanıyorsunuz ama holiganlığı bulan onlar. Ha iki taraftar grubunun kavga etmesinden rahatsız olan varsa size ne bundan? İnsanların kendi eğlencesi yani kimseye bir zararı yok. Ben Adanasporluyum mesela yarın bir gün Mersin’le filan kavga etsek geri adım atmam daha öncede düşman takımın taraftar otobüsünü taşladığımız oldu.
Kısaca holiganlık kadına veya çocuğa saldırmak değil, holigan dediğin dengi ile kavga eder.