G102 zaten kronik sorunuyla bilinen bir model. Google'da basitçe arayınca çıkıyor. Ben de kullandım. Tekerleği bozulmamıştı ama çift tıklama sorunu olmuştu.

F310 ve F710 plastik kokmuyor.

Sert olduğu konusunda katılıyorum. Ergonomisi de çok iyi değil sonuçta 2011 yılında çıkmış bir model, o dönemin tasarımı... Yine de 1000 TL altına alınabilecek orijinal bir seçenek. Eksilerini söylüyoruz sonuçta. :) Tercih kullanıcının. O paraya 2. ya da 3. el nasıl kullanıldığı bilinmeyen bir model de alınabilir ya da çakma modeller de tercih edilebilir ama orijinal almak varken...
Hocam sıfır alabilir zaten. Bende avelliğime bu kolu 2 sene 600TL'ye aldım.

Olabilir ama kutusundan çıktıktan birkaç saat sonra geçer o koku en fazla. Her türlü üründe olabilir böyle şeyler.
2-3 gün o koku geçmedi.

Hocam sıfır alabilir zaten. Bende avelliğime bu kolu 2 sene 600TL'ye aldım.

2-3 gün o koku geçmedi.
Rampage kadar dandik bir marka yok. Asla Logitech'e tercih etmem kendisini.

Gören de 2-3 yıl koktu sanar dostum. 2-3 gün nedir? Havalandırmaya bırakırsın 1 günde de geçer. Çekmecede tutarsan 1 hafta da kokar. Bence hepsi kokmuyordur zaten, sana öyle denk gelmiştir malzeme olarak. Belki paket sıcakta beklemiştir.

Gören de 2-3 yıl koktu sanar dostum. 2-3 gün nedir? Havalandırmaya bırakırsın 1 günde de geçer. Çekmecede tutarsan 1 hafta da kokar. Bence hepsi kokmuyordur zaten, sana öyle denk gelmiştir malzeme olarak. Belki paket sıcakta beklemiştir.
Markaya değil modele bakacaksın. Rampage olan daha fazla özellik sağlıyor.

Masamın üzerinde bıraktım.

Şu F310'u savunanlar çok ateşli savunuyor. Belki Rampage daha iyidir. Denemek lazım.

Vallahi ben bütçe dostu alına bilecek bir şey söyledim :) ki şahsen Elden Ring + DLC ve bir sürü souls oyunu oynuyorum hikayeli oyunları aşırı seviorum buna rağmen bana 3 yıldan fazladır bozulmadan dayanmış. Yiğidi öldür hakkını yeme :)

Vallahi ben bütçe dostu alına bilecek bir şey söyledim :) ki şahsen Elden Ring + DLC ve bir sürü souls oyunu oynuyorum hikayeli oyunları aşırı seviorum buna rağmen bana 3 yıldan fazladır bozulmadan dayanmış. Yiğidi öldür hakkını yeme :)

3 yıldır çöp gibi çalışacak bir ürünü almaktansa 400TL arttırıp daha iyisini veya muadilini tercih ederim.

Ek: Bende 2 senedir kullanıyorum.

Aklımda HyperX Clutch gladiate gamepad vardı 1289 TL idi ama zam gelmiş şans yok ya. :(

Yanlış anlama ama bu gamepad artık alınmaz bence. Bende vardı çok kötü idi.

Mediamarkta 1500 TL'ye buldum. Biraz daha para eklersem alabilirim ama ben para ekleyene kadar bir zam daha gelir :(

Bu sitede 1.099TL'ye GameSir Nova Lite satılıyor hocam. Şu an stoklarda değil ama ara ara kontrol edin. O fiyata sağlam pek gamepad kalmadı.

Site güvenilir mi hocam?

Kablolu gamead kullanıyorum öyle matah bir şey değil. Ben hikayeli oyun ve souls oyunlarını aşırı severim 3 yıldır Allah var bozulmadı. Bir bak bence F/P olarak bayağı güzel. https://www.amazon.com.tr/dp/B00CJAF3ME?tag=akakceprime-21&psc=1

F310 ve F710 modellerini düşünmüyorum. Elimi çok rahatsız ediyor. Elim büyük.