Maalesef 1200 TL'ye kadar çıkabilirim. Bu bütçe civarlarında uygun bir gamepad var mıdır?
Yanlış anlama ama bu gamepad artık alınmaz bence. Bende vardı çok kötü idi.Kablolu gamead kullanıyorum öyle matah bir şey değil. Ben hikayeli oyun ve souls oyunlarını aşırı severim 3 yıldır Allah var bozulmadı. Bir bak bence F/P olarak bayağı güzel. https://www.amazon.com.tr/dp/B00CJAF3ME?tag=akakceprime-21&psc=1
Bu sitede 1.099TL'ye Gamesir NOVA Lite satılıyor hocam. Şu an stoklarda değil ama ara ara kontrol edin. O fiyata sağlam pek gamepad kalmadı.Maalesef 1200 TL'ye kadar çıkabilirim. Bu bütçe civarlarında uygun bir gamepad var mıdır?
Asla önermiyorum. İğrenç ötesi bir Gamepad kendisi.Kablolu gamead kullanıyorum öyle matah bir şey değil. Ben hikayeli oyun ve souls oyunlarını aşırı severim 3 yıldır Allah var bozulmadı. Bir bak bence F/P olarak bayağı güzel. https://www.amazon.com.tr/dp/B00CJAF3ME?tag=akakceprime-21&psc=1
Hocam F310'un tuşları çok sert! PS ve XBOX Gamepad'i kullandıktan sonra F310'u çöpe atasım geldi. Asla ve asla o fiyatı hak etmiyor.Yıllardır hala Logitech F710 kullanıyorum. Biraz demode bir gamepad ve L, R tuşları sert ama hala taş gibi.
F310 da onun kablolusu. Uygun fiyatlı.
Ayrıyetten hiç deneyimlemedim ancak bu forumda sık sık 8BitDo önerildiğine şahit oldum.
Fiyatı ne ki zaten? 600 lirayı mı hak etmiyor 600 lira para mı?
Ben 2 sene önce 600TL'ye almıştım. Hocam Gamepad olarak şu şeyi almayın. İğrenç ötesi bir Gamepad.Fiyatı ne ki zaten? 600 lirayı mı hak etmiyor 600 lira para mı?Evet, tuşları sert bunu söyledim zaten ama hala kullanıyorum ve sıfır sorun. Tek problem sertliği ve menzilinin düşük olması.
Hocam F310 o fiyat bandında alınabilecek tek iyi gamepad, zaten olayı da o. Eski ve demode, ayrıca R1-L1 tuşları sert, ben de bir süre kullandım. Eğer kısıtlı bir bütçe varsa o fiyata başka düzgün bir şey bulmanız zor. Ya çakma ya da kalitesiz kollar bulunuyor. Konu sahibi kendi bütçesiyle daha iyisini bulabilir belki de orası ayrı.Asla önermiyorum. İğrenç ötesi bir Gamepad kendisi.
Hocam F310'un tuşları çok sert! PS ve XBOX Gamepad'i kullandıktan sonra F310'u çöpe atasım geldi. Asla ve asla o fiyatı hak etmiyor.
Çakma ya da dandik kollar almaktansa Logitech tercih ederim o fiyata şahsen.Hocam F310 o fiyat bandında alınabilecek tek iyi gamepad, zaten olayı da o. Eski ve demode, ayrıca R1-L1 tuşları sert, ben de bir süre kullandım. Eğer kısıtlı bir bütçe varsa o fiyata başka düzgün bir şey bulmanız zor. Ya çakma ya da kalitesiz kollar bulunuyor. Konu sahibi kendi bütçesiyle daha iyisini bulabilir belki de orası ayrı.