Geraltın kılıcı
Üstün
Sırf marka diye Logitech'e para yedirmeyi tercih etmem.Çakma ya da dandik kollar almaktansa Logitech tercih ederim o fiyata şahsen.
Sırf marka diye Logitech'e para yedirmeyi tercih etmem.Çakma ya da dandik kollar almaktansa Logitech tercih ederim o fiyata şahsen.
Logitech boş marka değil yalnız. Sırf marka diye değil, dayanıklı ve uzun ömürlü oldukları için Logitech. <3Sırf marka diye Logitech'e para yedirmeyi tercih etmem.
Logitech'in ürettiği üst ve orta segment ürünler haricen saçma sapan sorunları oluyor.Logitech boş marka değil yalnız. Sırf marka diye değil, dayanıklı ve uzun ömürlü oldukları için Logitech. <3
Örnek verir misin?Logitech'in ürettiği üst ve orta segment ürünler haricen saçma sapan sorunları oluyor.
G102'nin tekerleğinin çok hızlı bozulması, F710 ve F310'un resmen buram buram plastik kokması ve aşırı sert olması.
G102 zaten kronik sorunuyla bilinen bir model. Google'da basitçe arayınca çıkıyor. Ben de kullandım. Tekerleği bozulmamıştı ama çift tıklama sorunu olmuştu.G102'nin tekerleğinin çok hızlı bozulması, F710 ve F310'un resmen buram buram plastik kokması ve aşırı sert olması.
Ek: G203 ile G102 aynı modeller.
Ben kullanıyorum hocam. İlk geldiği zaman aşırı plastik kokuyor.
"İlk geldiği zaman"Ben kullanıyorum hocam. İlk geldiği zaman aşırı plastik kokuyor.
Çok aşırı rahatsız etmişti.
Olabilir ama kutusundan çıktıktan birkaç saat sonra geçer o koku en fazla. Her türlü üründe olabilir böyle şeyler.