Etkilese de zararı yok. 80'e kadar Hynix güvenli. tREFI ve tRFC nedenli BSOD yersin. Önce açabiliyor mu diye şu anda bakman lazım. Sıcaklık sonraki dert. @ggbye gibi soğutursun. O artık bu işin piri oldu. Tornavida ve vantilatörsüz gezmiyor.
Overclock yapacak isen, soğutmadan başka şans yok. Burada değer verecek test için hadi hal ettin diyelim, girecen oyuna ısınacak. O lag hissi geri gelecek.
VT3 PBO + CO + IMC + FCLK testidir aslında, RAM Timing çok yakalayamaz aşırı absürt bir değer girmediysen. O yüzden RAM Test ayrıdır, RTP yapacaksın. VT3 en son.
Teşekkürler. Yarın bu zamanlamaları girip sizinle paylaşacağım. Kusura bakmayın bu işleri araştırmaya yeni yeni başladım. O yüzden biraz fazla soru soruyor olabilirim.
Daha zor gelir, kaçırdınız adamı. Ne güzel OC'latıyordu. Şimdi bir ben kaldım, bir nebi koskoca TR'de. Ben gidince sadece nebi amca kalacak. O da ancak 1.3 vdd 6000 CL32 ya da B850M-Force sponsorlu 8200 MT/s videosunu atacak yarın bir gün. Onu da zaten 1 DPC harici Sync çok zor, 2:1 mod 1 DPC kartların işi genel anlamda.
Boot ettiysen zen A2-B2 atman lazım. Ard ayarlatacak sana @ggbye.
Teşekkürler. Yarın bu zamanlamaları girip sizinle paylaşacağım. Kusura bakmayın bu işleri araştırmaya yeni yeni başladım. O yüzden biraz fazla soru soruyor olabilirim.