Bir de ben CO-20 kullanıyorum. Zamanlamaları değiştirdiğimde bundan kaynaklı bir stabilite problemi olabilir mi?
Olur, BIOS sıfırla iGPU kapat. Güncelle temiz iş yapalım.
@Ayhan Dönmez hikayeli oyunlar, oynuyor. 6400-2133 daha çok işini görür.
Bir de ben CO-20 kullanıyorum. Zamanlamaları değiştirdiğimde bundan kaynaklı bir stabilite problemi olabilir mi?
Sıcaklıkları çok etkiler mi bu ayarlar? Özellikle yazın. İzmir'de yaşıyorum.
Sıcaklıkları çok etkiler mi bu ayarlar? Özellikle yazın. İzmir'de yaşıyorum.
Bir de ben stress test olarak genelde y-cruncher VT3 kullanıyorum. Sizce kaçıncı saatten sonra bir RAM'in gerçekten stabil olduğunu anlayabilirim?
Bir de ben stress test olarak genelde y-cruncher VT3 kullanıyorum. Sizce kaçıncı saatten sonra bir RAM'in gerçekten stabil olduğunu anlayabilirim?
Daha zor gelir, kaçırdınız adamı. Ne güzel OC'latıyordu. Şimdi bir ben kaldım, bir nebi koskoca TR'de. Ben gidince sadece nebi amca kalacak. O da ancak 1.3 vdd 6000 CL32 ya da B850M-Force sponsorlu 8200 MT/s videosunu atacak yarın bir gün. Onu da zaten 1 DPC harici Sync çok zor, 2:1 mod 1 DPC kartların işi genel anlamda.
Boot ettiysen zen A2-B2 atman lazım. Ard ayarlatacak sana @ggbye.
Teşekkürler. Yarın bu zamanlamaları girip sizinle paylaşacağım. Kusura bakmayın bu işleri araştırmaya yeni yeni başladım. O yüzden biraz fazla soru soruyor olabilirim.![]()
Ard değeri kafasına göre ilerliyor. 0-1-2-3 benim, değerler taş gibi olur soğutması gerek.
Yarın daha erken saatlerde, BIOS güncel ve soğutmayı hal etmiş şekilde vaziyetini al gel.