G.Skill 6400 MHz CL32 RAM gecikme değeri nasıl düşürülür?

Test sonucu:

Son düzenleme:
Hocam bu Nitro ayarlarında burst lengthi 1x öneriyorsun görüyorum ama stabilite düşürüyor diye biliyorum.

Hocam bu Nitro ayarlarında burst lengthi 1x öneriyorsun görüyorum ama stabilite düşürüyor diye biliyorum.

DFE Bias 0-1 ile 1X-1X öneriliyor şu anda, şu anki hatanın ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum ama yine de bakmak lazım. En son Bias ayarları Auto ve Burst 8X-8X denesin. Şu an için Nitro RX 2 ve CL30 bakın.

Gear kapalı MSI kartlarda işkence, 3 ODT değeri 60 OHM da tutamıyor bu senaryoda. Gear da kapatmamak lazım mesela, fantezi arıyoruz.

CL30'a nasıl çıkaracağım, nitro menüsünü atacağım şimdi size RX 2 yaptım dediğiniz gibi TX bias 0 RX bias 1.

CL30'a nasıl çıkaracağım, nitro menüsünü atacağım şimdi size RX 2 yaptım dediğiniz gibi TX bias 0 RX bias 1.

Eki Görüntüle 253143

CL30 nasıl çıkartacağım kısmı anlamadım tam olarak. CL28 nasıl yazdıysan aynı şekilde 30 yazacaksın. 2-3-1 Nitro ve CL30 bakmak lazım şu anda sende.

CL30 nasıl çıkartacağım kısmı anlamadım tam olarak. CL28 nasıl yazdıysan aynı şekilde 30 yazacaksın. 2-3-1 Nitro ve CL30 bakmak lazım şu anda sende.
Tamam, TCL 30 yaptım, RX2 yaptım, şimdi kaydedip çıkıyorum, teste sokuyorum, doğru mudur?

Tamam, TCL 30 yaptım, RX2 yaptım, şimdi kaydedip çıkıyorum, teste sokuyorum, doğru mudur?

Evet, aynı şekilde teste alın. Yine hata varsa Burst 8X-8X yapıp RX ve TX Bias ayarlarını 0-1 yerine Auto alacaksın. Hata devam ederse Gear Down açılıp bakılacak, Group B ODT 60 OHM değerleri Auto çekilecek Gear açıkken bir de. Sırasıyla uygula.

Sonuçlar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…