Muhteşem değerler sizinki.

Ayhan hocam 2 saat oynadıktan sonra falan crash veriyor oyun maalesef tüm testlerden geçiyor ama oyunda 2 saat sonra atıyor.

Gear Down açık iken sorun var mı? ODT 60 OHM Auto çekin, o şekilde deneyin. Bias 0-1, Burst 1X-1X sorun yok ise kalsın.

ARd 2 alın bir de Gear açık iken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dediklerimi uygulayıp deneyin. Anakart MSI, Gear kapalıyken stabil kalamıyor.

"
Gear down açık iken sorun var mı? Odt 60 ohm Auto çekin, o şekilde deneyin. Bias 0-1, burst 1X-1X sorun yok ise kalsın.

Ard 2 alın bir de Gear açık iken."

Gear açtım, ARd 2 bulamadım. Bias ve burst neredeydi hocam tam olarak yazabilir misiniz?

Gear açtım, ARd 2 bulamadım. Bias ve burst neredeydi hocam tam olarak yazabilir misiniz?

Nitro menüsünde Bias ve Burst. 1X-1X ve 0-1 bırakın. RX-TX 1X-1X ve TX Bias 0, RX Bias 1. ODT 60 OHM değerlerini Auto alın, Gear açtıktan sonra ARd 2 alacaksın. O da PMU Training kısmında, timing girdiğin menünün altında MSI'de.

Nitro menüsünde bias ve burst. 1X-1X ve 0-1 bırakın. RX-tx 1X-1X ve tx bias 0, RX bias 1. odt 60 ohm değerlerini Auto alın, Gear açtıktan sonra ard 2 alacaksın. O da pmu training kısmında, timing girdiğin menünün altında MSI'de.

Hocam görsel ekledım, doğru mudur? 60 ohm yeri neredeydi ben çok becerikli değilim affola cok soruyorum :(

image.webp

image.webp

Eki Görüntüle 254148

Eki Görüntüle 254149

@Görkem5252 timing girdiğin menünün alt kısmında o da, group b odt diye geçer. 60 ohm ayarlamıştın, Auto çek ve Gear down aç.

Yaptım hocam Gear açtım. Odt kısmınıda size zahmet doğru mudur bakarsanız memnun olurum. Bundan sonra yapmam gereken farklı bir şey var mı?

Tekrar dene, çökme olursa konuşuruz.

A2-B2 iletin Zen'den bir de.

Buyurun hocam.

image.webp

image.webp