Dagster3532
Becerikli
@Ayhan Dönmez, hocam buyurun.
Frequency 6000 MHz seçtiniz mi, göremedim?
Manuel dedikten sonra DRAM Frequency 6000 MHz yapın, yoksa yine Boot etmez. Tek hataya bakıyor. @Dagster3532
Seçtim hocam şimdi onu unutmuşum kusura bakmayın. Başka bir şey eksik gördüğünüz var mı?
Umarım eksik yoktur, DRAM frekansı harici bir hata fark edemedim. Siz bir daha göz atın, Boot etmezse başka şeyler denemek lazım. Etmesi gerekli şu an için.
Baktım hocam da ben de göremedim. Şimdi tekrar deniyorum. Umarım açılır.
@Ayhan Dönmez hocam açıldı.
Zen iletin, kontrol edelim.
A2-B2 seçip alttan 2 ayrı görsel iletin. Bir de Options kısmından DIMM seçip SPD Info iletin. @Dagster3532
Bellek temizliği sonrası RTP testine alın, Auto bastıktan sonra 1-90 ve Start verin. HWiNFO sensörler iletin 5 dakika sonra.
Manuel ya da EXPO1 açıp üzerine girin. UCLK=MCLK ve FCLK=2000 bırakın şu anda.
![]()
RAM Test Pro: Program for stress testing and benchmarking DDR5, DDR4, DDR3 memory.
Memory stability test and benchmarking for DDR5, DDR4, DDR3 memory.pcstonks.ru
![]()
@Dagster3532 Bu programdan bellek temizliği yapın. Sonrasında Auto basın, 1-90 ayarlayıp Start verin. HWiNFO sensörleri açın, CPU IOD Hotspot ve RAM SPD sıcaklıkları takip edin. 6000 1:1 stabil değilse hata verecektir.![]()
Windows Memory Cleaner
This free RAM cleaner uses native Windows features to efficiently clear memory areas. A compact, portable, and smart application for your computer.winmemorycleaner.com
5 dakika sonra değerleri iletin sensörlerden.