G.Skill Trident Z5 Neo RAM timing ayarı nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiiw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 403
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    timing
Bundan sonrası deneme yanılma, olmazsa çok kasma. IMC açamıyordur belki. 6000 C24 devam et, ötesinin katkısı az. Diğer denemelere kışın devam et.
Son durum bu sekilde, ne diyorsunuz ?

Bu sekilde tRCDWR - 8 stabil tutabildim. PBO ve Curve ellemeden bu sekilde kaldi, tWTRS 6 limit muhtemelen, 4 olmadi. VT3 alacagim.

Dosya Ekleri

• aio.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 54
  • a2.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 26
  • b2.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Bu sekilde tRCDWR - 8 stabil tutabildim. PBO ve Curve ellemeden bu sekilde kaldi, tWTRS 6 limit muhtemelen, 4 olmadi. VT3 alacagim.

Bu testi geçen hali AIDA nasıl veriyor, onu da paylaş istersen. NS düzgün hali olursa iyi olur.

Bir değişiklik yoksa böyle kullan, sorun olmaz.

Bu testi geçen hali AIDA nasıl veriyor, onu da paylaş istersen. NS düzgün hali olursa iyi olur.

Bir değişiklik yoksa böyle kullan, sorun olmaz.
Bu halde AIDA. O mevzu bazen 3 - 4 resete kadar suruyor. Write dusuk cikinca NS otomatik 63 kusur veriyor.

Dosya Ekleri

• aidaa2b2.webp
    169,1 KB · Görüntüleme: 27
Bu halde AIDA. O mevzu bazen 3 - 4 resete kadar suruyor. Write dusuk cikinca NS otomatik 63 kusur veriyor.

O düzgün çıkana kadar ettireceksin, limit senaryo. Yapacak bir durum yok. TWTRS demek ki 1.77 VDD istiyor sende. RDSCL 5 hata vermemeli aslında, o da ilginç.

İfadeler: X99
O düzgün çıkana kadar ettireceksin, limit senaryo. Yapacak bir durum yok. TWTRS demek ki 1.77 VDD istiyor sende. RDSCL 5 hata vermemeli aslında, o da ilginç.
Yani, deger mi bilemedim. Deger diyorsan o sekilde deneyeyim.

RDSCL 5 stabil olmadığı kesin mi? tWTRS 4 normalde hata vermez, voltaj istiyor muhtemelen de kite bağımlı tabii bunların hepsi.
Yani, tWTRS 4 denedim, hata aldim. Sonra yanlis degilsem onu tekrar 6 yapip RDSCL 4 denemistim yine hataliydi.

RDSCL 5 stabil olmadığı kesin mi? tWTRS 4 normalde hata vermez, voltaj istiyor muhtemelen de kite bağımlı tabii bunların hepsi.
Ekstra, VT3 test aldim. Basta iyiydi ama sonlara dogru kotulesmeye baslamis.

Dosya Ekleri

• vt3-1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 22
  • vt3-2.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…