Bundan sonrası deneme yanılma, olmazsa çok kasma. IMC açamıyordur belki. 6000 C24 devam et, ötesinin katkısı az. Diğer denemelere kışın devam et.
Son durum bu sekilde, ne diyorsunuz ?

Bu sekilde tRCDWR - 8 stabil tutabildim. PBO ve Curve ellemeden bu sekilde kaldi, tWTRS 6 limit muhtemelen, 4 olmadi. VT3 alacagim.

Dosya Ekleri

• aio.webp
    aio.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 48
  • a2.webp
    a2.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 21
  • b2.webp
    b2.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Bu sekilde tRCDWR - 8 stabil tutabildim. PBO ve Curve ellemeden bu sekilde kaldi, tWTRS 6 limit muhtemelen, 4 olmadi. VT3 alacagim.

Bu testi geçen hali AIDA nasıl veriyor, onu da paylaş istersen. NS düzgün hali olursa iyi olur.

Bir değişiklik yoksa böyle kullan, sorun olmaz.

Dosya Ekleri

• aidaa2b2.webp
    aidaa2b2.webp
    169,1 KB · Görüntüleme: 21
Bu halde AIDA. O mevzu bazen 3 - 4 resete kadar suruyor. Write dusuk cikinca NS otomatik 63 kusur veriyor.

O düzgün çıkana kadar ettireceksin, limit senaryo. Yapacak bir durum yok. TWTRS demek ki 1.77 VDD istiyor sende. RDSCL 5 hata vermemeli aslında, o da ilginç.

RDSCL 5 stabil olmadığı kesin mi? tWTRS 4 normalde hata vermez, voltaj istiyor muhtemelen de kite bağımlı tabii bunların hepsi.
Yani, tWTRS 4 denedim, hata aldim. Sonra yanlis degilsem onu tekrar 6 yapip RDSCL 4 denemistim yine hataliydi.

RDSCL 5 stabil olmadığı kesin mi? tWTRS 4 normalde hata vermez, voltaj istiyor muhtemelen de kite bağımlı tabii bunların hepsi.
Ekstra, VT3 test aldim. Basta iyiydi ama sonlara dogru kotulesmeye baslamis.

Dosya Ekleri

• vt3-1.webp
    vt3-1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 17
  • vt3-2.webp
    vt3-2.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 17