- Makaleler
- 1
Dakika 8 - 10 civari veriyor hatayi. Bakalim 1.29'dan mi oluyor.
Anlarsın, RTP tutarlı oluyor genelde.
Dakika 8 - 10 civari veriyor hatayi. Bakalim 1.29'dan mi oluyor.
1.3 ile de 5. dakikada hata verdi. tRCDWR 12 deneyecegim.
1.3 ile de 5. dakikada hata verdi. tRCDWR 12 deneyecegim.
Son durum bu sekilde, ne diyorsunuz ?Bundan sonrası deneme yanılma, olmazsa çok kasma. IMC açamıyordur belki. 6000 C24 devam et, ötesinin katkısı az. Diğer denemelere kışın devam et.
Bu sekilde tRCDWR - 8 stabil tutabildim. PBO ve Curve ellemeden bu sekilde kaldi, tWTRS 6 limit muhtemelen, 4 olmadi. VT3 alacagim.
Son durum bu sekilde, ne diyorsunuz ?
Bu sekilde tRCDWR - 8 stabil tutabildim. PBO ve Curve ellemeden bu sekilde kaldi, tWTRS 6 limit muhtemelen, 4 olmadi. VT3 alacagim.
Bu halde AIDA. O mevzu bazen 3 - 4 resete kadar suruyor. Write dusuk cikinca NS otomatik 63 kusur veriyor.Bu testi geçen hali AIDA nasıl veriyor, onu da paylaş istersen. NS düzgün hali olursa iyi olur.
Bir değişiklik yoksa böyle kullan, sorun olmaz.
Bu halde AIDA. O mevzu bazen 3 - 4 resete kadar suruyor. Write dusuk cikinca NS otomatik 63 kusur veriyor.
Yani, deger mi bilemedim. Deger diyorsan o sekilde deneyeyim.O düzgün çıkana kadar ettireceksin, limit senaryo. Yapacak bir durum yok. TWTRS demek ki 1.77 VDD istiyor sende. RDSCL 5 hata vermemeli aslında, o da ilginç.
Yani, deger mi bilemedim. Deger diyorsan o sekilde deneyeyim.
Yani, tWTRS 4 denedim, hata aldim. Sonra yanlis degilsem onu tekrar 6 yapip RDSCL 4 denemistim yine hataliydi.RDSCL 5 stabil olmadığı kesin mi? tWTRS 4 normalde hata vermez, voltaj istiyor muhtemelen de kite bağımlı tabii bunların hepsi.
Ekstra, VT3 test aldim. Basta iyiydi ama sonlara dogru kotulesmeye baslamis.RDSCL 5 stabil olmadığı kesin mi? tWTRS 4 normalde hata vermez, voltaj istiyor muhtemelen de kite bağımlı tabii bunların hepsi.