Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
133 işlem kısmı anormal, size Debloat lazım. @fortunee tavsiye verecektir o konuda.
@Picky Ben size ayarlatacağım, PBO Auto kalacak ve Core Performance Boost açın BIOS'tan. Fanı 2000 RPM yapıp bana özet ekranı iletin. OpenRGB Winring sürümü indirip RGB'leri şu an için kapatın. Derece farkı olursa kalıcı olarak kapatacağız. Hızlıca deneyelim, vakit kaybına hiç gerek yok. 6400 1:1 açabilme şansı olabilir böylece.
@Grey OpenRGB'den Start at Login ve Load Profile kısımları iletir misin? Windows açılışta uygulasın o şekilde, boş yere devamlı ayar çekmeye lüzum yok gibi.
@Grey Openrgb'den start at login ve load profile kısımları iletir misin? Windows açılışta uygulasın o şekilde, boş yere devamlı ayar çekmeye lüzum yok gibi.
Openrgb için söylemiştim bu kısmı. Siz BIOS'tan şu anda şu ayarları uygulayın:
Kapadım hocam. PBO zaten autodaymış. Core Performance Boost arattığımda iki tane aynı şey çıkıyordu BIOS'ta. Bir tanesini kapattım ama doğru mudur bilmiyorum.
Kapadım hocam. PBO zaten autodaymış. Core Performance Boost arattığımda iki tane aynı şey çıkıyordu BIOS'ta. Bir tanesini kapattım ama doğru mudur bilmiyorum.
Doğru, bir tanesi Auto iken diğeri kapatılabiliyor sadece. AI Tweaker'dakini kapattıysan sorun yok. 2000 RPM çekin Arctic, 1-2-0 Nitro test başlatın. 10 dakika sonra RTP ve sensörleri iletin aynı şekilde. @Picky
Ters olsa şu anda 45-50 tutamazdı. +5 fazlası var gibi şu an için, Phantom'un haltı belki de. @TechMad Phantom kullanıcısı, onda da 40-45 arası. @Picky'de 50 olması problem. 1.55V'ta aktif soğutma ile 50 olmaz normalde.