- Makaleler
- 1
Buna bir bak bakalım, nasıl?
Hocam testin bitmesine 14 dakika kaldı. Test başarılı şekilde tamamlanırsa daha da kısmaya çalışabilir miyiz Timingleri?
Hocam testin bitmesine 14 dakika kaldı. Test başarılı şekilde tamamlanırsa daha da kısmaya çalışabilir miyiz Timingleri?
tRFC tras tRC kısmayı deneyeceğim hocam o zaman. En sonda Nitro'ya bakarım 1-3-1 olursa bereket versin.
tRFC tras tRC kısmayı deneyeceğim hocam o zaman. En sonda Nitro'ya bakarım 1-3-1 olursa bereket versin.
Trrds trrdl tfaw kombinasyonu 4-4-16 olma ihtimali nedir?
Trrds trrdl tfaw kombinasyonu 4-4-16 olma ihtimali nedir?
Nitro 1-2-1 açabilmesi lazım, 1.2 VSOC ve 1.1 Vddp'ye.
İhtimal yok, iyi değil öyle olması. Drop yapıyor oyunlarda. 6-6-24 altı uygun olmaz.
Tras-tRC kısmanın faydası yok yine. 60-60 ya da 80-80 bırak. Tras geçersiz şu anda.
O zaman kabaca Timinglerle iş bitti diyebiliriz. tRFC deneyeceğim sadece. Onu da yarın yaparım artık. Ondan sonra voltaj kısma aşamasına geçerim. Beklentinize ve attığınız timinglerin sonucuna göre nihai yorumunuz nedir hocam belleklerle alakalı? IMC si iyi bir işlemci ve 1DPC ile çok daha performanslı sonuç verebilir mi bendeki bellekler?
Hocam attığınız ayarların hepsini uyguladım. Voltajları değiştirmedim. Bellek temizliği yaptım şimdi 27.557 MB ile test ediyorum yine 3 saat başlattım. Nitro 1-2-1 de.Verebilir. A-die her türlü gideri var. Anakart ve IMC tırt sadece bu senaryoda. A-die'lık sorun yok.
Bu voltajlarla gidebileceğimiz son noktaya kadar gidelim hocam. tRFC biraz daha kısmaya çalışacağım kaldırabilirse sistem. Diğer timingler için daha sıkı önerileriniz var mı?Verebilir. A-die her türlü gideri var. Anakart ve IMC tırt sadece bu senaryoda. A-die'lık sorun yok.