Luna1057 8
Yetkin
Merhaba. Bu incelemede Tab A9'un 8/128 GB'lik modelini inceleyeğiz. Hadi başlayalım.
Ekran:
Ekranı TFT LCD. 60 Hz bir ekranı var, bu günümüz için düşük bir seviye fakat tabletin fiyatına göre bakarsak normal. Çözünürlüğü ise 1340X800. A9+ ile karşılaştırdığımızda göz ardı edilemeyecek seviyede bir fark var fakat boyutu yeterli seviyede. Piksel yoğunluğu 179 PPI.
Batarya:
Cihazın 5100 mAh bir bataryası var. Sürekli oyun oynayacak biri iseniz günde 2 kere şarja takmanız gerekebilir. Eğer normal bir kullanıcı iseniz 1 günü çıkarabilir. 15W hızlı şarj destekliyor.
Donanım:
Cihazın iki farklı modeli var. Biri 4/64 diğeri 8/128. İşlemci olarak G99 kullanılmış. GPU olarak da MALI-G57 MC2 kullanılmış. Cihaz çok ısınan bir cihaz değil. Test ettiğim oyunlarda çok yüksek sıcaklıklarla karşılaşmadım.
Kamera:
Arka kamera 8 MP ve 1080p 30FPS video çekebiliyor. Ön kamera 2 MP. Bu fiyat bandındaki bir cihazdan kamera beklenmez zaten.
Tasarım:
Ağırlığı 332 gr. Kalınlığı ise 8 mm. Boyu 211 mm, eni ise 124.7 mm. Suya karşı dayanıklılığı yok. 3 farklı renk seçeneği ile satışa sunulmuş; gümüş, grafit ve lacivert.
Diğer özellikler:
Cihaz Bluetooth 5.3 ve Wi-Fi 5 destekliyor. 1 TB'a kadar Micro SD kart destekliyor.
Yazılım:
Cihaz Android 13 ve One UI 6.0 ile geliyor, One UI 6.1'e ise siz güncelliyorsunuz sanırım bende öyle olmuştu. Şu ana kadar herhangi bir kasma problemi yaşamadım.
Testler:
Fiyat:
4/64 olan versiyonu 3480 TL en ucuz, 8/128 olan versiyonu en ucuz 3899 TL idi.
Not:
Bu fiyatlar ben incelemeyi yaptığım zaman ki fiyatlardır zaman içinde değişiklik gösterebilir!
Kapanış:
Özetle bu cihaz alınır mı? Fiyatına göre gayet iyi bir cihaz. Alınır. Hem oyun oynayıp hem film izleyip hem de günlük işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
Not:
Bu ilk incelemem, umarım beğenirsiniz. Düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayın.
Son düzenleyen: Moderatör: