Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arhan324

Uzman
Merhaba, Valorant hesabımı 2022 de maddi sebeplerden ötürü sattım. Durumum yeni düzeldi, ben de geri almak istedim. Önce hesabı Valorant statsdan inceleim ve ben sattıktan 1 ay sonra 1 kere bile oyuna girilmediğini gördüm, en son maç attığı 10-15 kişiyi ekledim ve dönenlerden DC'sini buldum, çocuğa durumu anlattım, o da "Tamam, sen oyna, iş gücten artık oynamıyorum, paraya da gerek yok." dedi ben de ısrar ettim bedava geri almam diye ve 1000 TL fiyat biçti, 1409 TL'ye satmıştım, ben de attım, bundan yaklaşık 2 hafta sonra Gamermarkt üzerinden hesabım geri alındı talebi açmış, 3580 TL (sebenini ve neyin ne kadar eklendiğini öğrenmek istediğimde bilgi paylaşamayız diyorlar) istiyor Gamermarkt, bunu ödeyebilecek imkanım evet var ama hem hesabın parasını verdim, hem de konuşma tarzları beni ayar etti, tehditvari bir halleri vardı. Sizce ne yapmalıyım, parayı ödeyeyim mi? Baktığım kadarıyla herkesi tehdit edip korkutup fazla para almaya çalışmışlar, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ailem ile konuştum açsınlar sorun yok dediler. DC konuşmalarını ve dekont işime yarar diye saklıyorum. Riot temsilcisi olayını anlayamadım detay verirsen çok sevinirim.
Özel konuşmalar hukukta geçersizdir. Kanıt niteliği taşımaz. Eğer mahkeme olursa şahit olarak Riot temsilcisi kullanabilirsiniz. Hesap paylaşımı yasaktır. Paylaşılan hesabın ücreti için dava açılmış sayılır. Hükmen geçersizdir.
Aynısı başıma geldi kafam ağrımasın diye ücreti ödemiştim ama sen ödeme. Adına takipsizlik kararı çıkıyor feshedebilirsin.. Sana diyecekler ki kapanan hesabı geri almak için Riot ile iletişime geç ama hesap paylaşımı yaptığını söyleme. Gamemarkt yetkililerine eğer bir dava olursa hesap paylaşımı yaptığınız için tanık olarak Riot firmasını göstereceğim de. 18 yaşından küçük olduğun için konuyla ailenin ilgilenmesi gerekebilir. Ama dediğim gibi adına takipsizlik kararı çıkar ve düşürülür. Hiç korkma tamam de geç.

Aynısı başıma geldi kafam ağrımasın diye ücreti ödemiştim ama sen ödeme. Adına takipsizlik kararı çıkıyor feshedebilirsin. Sana diyecekler ki kapanan hesabı geri almak için Riot ile iletişime geç ama hesap paylaşımı yaptığını söyleme. Gamemarkt yetkililerine eğer bir dava olursa hesap paylaşımı yaptığınız için tanık olarak Riot firmasını göstereceğim de. 18 yaşından küçük olduğun için konuyla ailenin ilgilenmesi gerekebilir. Ama dediğim gibi adına takipsizlik kararı çıkar ve düşürülür. Hiç korkma tamam de geç.

Aileme anlatabilirim normal karşılarlar avukat vs tutmam gerekiyor mu?

Aileme anlatabilirim normal karşılarlar avukat vs tutmam gerekiyor mu?
Yok hayır gerekmiyor ama Gamemarkt adlı siteden uzak durun. Kendileri cidden sıkıntılı bir site. Üyeliğinizi kapatın. Dava olursa da tarafımda Riot temsilcisi bulunduracağım diye açıklama yapıp konuyu kapatın.