Hocam bu nasıl bir cevap.Oldu o zaman güvenelim onlara kar etsinler ve bizi mağdur etsinler.Biz testlerimizi yaptıkta gönderdik.
Sorunun direkt ekran kartı kaynaklı olduğundan emin ol gerisi THH başvurusu ile halledilir. İş servise ve satıcıya kalırsa tabii ki sorun yok deyip geri gönderirler. Böyle böyle para kazanıyorlar.

Hocam bu nasıl bir cevap.Oldu o zaman güvenelim onlara kar etsinler ve bizi mağdur etsinler.Biz testlerimizi yaptıkta gönderdik.
Hocam tabikide arkasını birakmican ürünün ama tüm firmalar böyle sıkıntı görmezse anında gönderiyor. " Bak biz gönderiyoruz " demiyorlar. Ben geldiği gibi thh başvurusu yapardım mesela firma falan uğraşmam o saatten sonra.

Sorunun direkt ekran kartı kaynaklı olduğundan emin ol gerisi THH başvurusu ile halledilir. İş servise ve satıcıya kalırsa tabii ki sorun yok deyip geri gönderirler. Böyle böyle para kazanıyorlar.

Yani hocam sizde gördünüz. Verilerden az çok anlıyorsanız frekans düşüşlerini vs. O kadar para harcadım hala kurtulamadım. En bir baktım ekran kartından dediler. Ve bende RTX 3050 ile denedim shutter aza indi. Daha sağlam ekran kartı ile deneyeceğim son kez. Eğer var yaaaa başka bir ekran kartında sorunum çözülürse btirdim onları.

Yani hocam sizde gördünüz. Verilerden az çok anlıyorsanız frekans düşüşlerini vs. O kadar para harcadım hala kurtulamadım. En bir baktım ekran kartından dediler. Ve bende RTX 3050 ile denedim shutter aza indi. Daha sağlam ekran kartı ile deneyeceğim son kez. Eğer var yaaaa başka bir ekran kartında sorunum çözülürse btirdim onları.
Yakın zamanda benzer bir durum yaşadım ekran kartı kaynaklı oldugundan emin olunca harekete geçtim. Haklıysanız eninde sonunda hakkınızı alırsınız ama tabi THH süreci biraz uzun sürüyor sabırlı olmanız gerekecek.

Bu arada THH işlerine gelir. Sistem belli bi süre önce alındıysa orda ekran kartının fiyatı ne geçiyosa fatura bedeli üstünden iade edip geçiyorlar.

GGTR ile zaten işin zor. 1 yıl uğraştırdı beni GGTR. Dükkanlarına ziyarette bulunursan belki fikirleri değişecektir. @UGURPRODUCTION Gerçi yetkili servise verdik, bizle alakası yok, biz sadece aracıyız diyorlar, sonra yetkili servis DOA raporunu ulaştırdığında paranı veriyorlar sana. Yasal süreç böyle imiş.

Sinerji 1, GGTR 2 benim gözümde. Garanti sürecinde sıfır.

Yakın zamanda benzer bir durum yaşadım ekran kartı kaynaklı oldugundan emin olunca harekete geçtim. Haklıysanız eninde sonunda hakkınızı alırsınız ama tabii THH süreci biraz uzun sürüyor sabırlı olmanız gerekecek.

Sıkıntı yok ekran kartım yanımda olacak zaten değil mi? Tekrar gönderim sağlmayacağım sonuçlanana kadar.