Bu arada THH işlerine gelir. Sistem belli bir süre önce alındıysa orada ekran kartının fiyatı ne geçiyorsa fatura bedeli üstünden iade edip geçiyorlar.

İyide THH sürecinde bir seçenek var. Değişim talebi tarzında. Ben para iadesi ile ilgili bir şey talep etmeyeceğim ki. Değişim içi uğraşcağım.

Nereye götüreceğim? İstanbula mı?

Hocam 2.el kartı olarak satın aldım.30.10.2023 tarihinde alınmıştır.11.000 civarı bir şeydi.
2. elde işin bi tık daha zor uğraşman lazım çünkü paraa iadesi falan çıkarsa genelde fatura sahibini bulurlar ilk nasıl olur bilmiyorum onla konuşun, 20.000 saydılarsa satan kimse parayı komplemi verecek yoksa 11.000 verip sen bu fiyata aldınmı diyecek bi netleştirin ona göre hareket edin.

Yaşadığın şehirdeki tüketici hakları heyetine.

Anladım. Acaba yarın arasım mı onları? Bakım THH'ye şikayet edeceğim yardımcı olmayacaksanız vs. Dün öyle ayak üstü şikayet ederim dedimde, şikayet edebilirsiniz dedi.

2. elde işin bir tık daha zor uğraşman lazım çünkü paraa iadesi falan çıkarsa genelde fatura sahibini bulurlar ilk nasıl olur bilmiyorum onunla konuşun, 20.000 saydılarsa satan kimse parayı komplemi verecek yoksa 11.000 verip sen bu fiyata aldın mı diyecek bir netleştirin ona göre hareket edin.

İyide hocam ben para iadesi istemeyceğim ki. Benim cevabımla olmayacak mı bu mevzu? Ben iade değil değişim talep ediyorum diyeceğim.

Anladım. Acaba yarın arasım mı onları? Bakım THH'ye şikayet edeceğim yardımcı olmayacaksanız vs. Dün öyle ayak üstü şikayet ederim dedimde, şikayet edebilirsiniz dedi.

İyide hocam ben para iadesi istemeyceğim ki. Benim cevabımla olmayacak mı bu mevzu? Ben iade değil değişim talep ediyorum diyeceğim.
@UGURPRODUCTION Seni dinlemiyorlar malesef, direkt iade edeceklerdir işlerine geldiği için, değişim yaparsa ellerinde olmadığından üst modelle değişmesi lazım, bunun için de sana ekstra ücret falan çıkartacaklardır, o kısım karışık. En iyi ihtimalle iade alacaksın bu firmadan, CEO'dan emir var, emir demiri keser. Ben çok uğraştım.

Değişim ggtr de çok zor. THH kararı birebir değişim yoksa üst modeli ile değişim yada para iadesi olarak çıkar. Onlarda genelde para iadesi yolunu seçerler daha doğrusu firmaların ezici çoğunluğu onu seçiyor. Çünkü ülkede enfilalsyon yüksek geçen sene alınmış ürünün bu sene fatura bedeli üstünden para iadesini yapmak en kolayı firmalar için.