Yani benim gibi takıntısı olmayan adam alır. Shutter problemini pek önemsemeyen birisi. Umarım, ve test ettireceğim PC'mde. Gidip de ürünede arızalı diyemem ama kessinlikle test ettirim alıcıya.
Açıklamaya belirtin derim ilan yapacaksanız. Alan 2 gün sonra sıkıntı yaşar başınıza ekşir gidip sizi şikayet eder bide adli süreçle uğraşırsınız. Harbiden karman çorman bir şeyin ortasında kalmışsınız. Allah kolaylık versin.

Yani benim gibi takıntısı olmayan adam alır. Shutter problemini pek önemsemeyen birisi. Umarım, ve test ettireceğim PC'mde. Gidip de ürünede arızalı diyemem ama kessinlikle test ettirim alıcıya.

Yani hocam ben anlamadım ki. Ne yapacağım? Satım mı sat mıyım mı kararsız kaldım.
Şahsi fikrim THH senin için zaman kaybı olur. Satabiliyorsan sat. Alışmaya çalış demiyorum çünkü hassas bir göz için stutter illet bir şey.

Açıklamaya belirtin derim ilan yapacaksanız. Alan 2 gün sonra sıkıntı yaşar başınıza ekşir gidip sizi şikayet eder bir de adli süreçle uğraşırsınız. Harbiden karman çorman bir şeyin ortasında kalmışsınız. Allah kolaylık versin.

Aksine satmam daha iyi. Garantiden geldi derim sorun yok ekran kartının. Hani en fazla ne yapabilirim ki? Shutter problemini sorun etmeyen birisine gider inşallah diyeyim ne diyeyimki.