Gece moduna manuel almayınca ve maksimuma almayınca Samsung güzel çekmiyor gece.Merhaba arkadaşlar. Eski telefonum ve yeni telefonumla gece çekimleri yaptım. İkisini de en yüksek pozlama süresine alıp çekim yaptım ama sonuçlar beni hüsrana uğrattı. Geriye kalan sadece silinen verilerim oldu. Anladığım şu ki, S24 Ultra'ya geçmemdeki tek avantaj sanırım batarya ve malzeme kalitesi. Çünkü iPhone 16 alabilecekken bunu aldım ve açıkçası daha iyi bir şey bekliyordum. Bakalım hangi cihazlar olduğunu bilebilecek misiniz? Biraz fikirler ortaya atıldıktan sonra açıklayacağım. Buraya yüklemekte sıkıntı yaşadığım için link bırakıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Açıkçası burada kamera konusunda gece çekimi olarak sınıfta kalıyor. Yoksa gündüz iş çekimlerimde 16 Pro Max ile karşılaştırdığımda minimal farklar var, Sezar'ın hakkı Sezar'a, o kadar da gömmeye açmadım konuyu. Ayrıca bataryası çok iyi dayanıyor.Burada iPhone önerisi isteyen arkadaşlara örgütlenmişçesine S24 önerenler utanır mı? Utanmazlar.
Gece moduna manuel almayınca ve maksimuma almayınca Samsung güzel çekmiyor gece.
S23 UItra ile otomatik ayarlarda dahi iPhone 11'den çok daha üstün fotoğraflar çekebiliyorum. S23'te otomatik ayarlarda gece modunda iPhone 14 Pro'ları geçiyor Samsung düşük ışıkta iPhone'lerden daha üstün.
En basitinden:
- Makaleler
- 1
Dediğin gibi, Samsung telefonumda ayarlar açıktı. Evde çektiğim iki fotoğraf da sanırım aynı cihaza ait, bu yüzden ufak bir karışıklık olmuş. Ama genel olarak telefonlara baktığımda gerçekten büyük bir fark göremiyorum.Gece moduna manuel almayınca ve maksimuma almayınca Samsung güzel çekmiyor gece.
Iphone 11 ve S24 Ultra kıyaslayip iphone her zaman öndedir diyen bir kişinin kafa yapısını anlamıyorum.
Samsung'lar genel olarak böyle. S25 ultra kullandım onda da öyleydi. Güneş biraz gidip hava kararsın loş ortamda berbat çekmeye başlıyor. Sensörün dinamik aralık ve düşük ışık performansı hiç iyi değil hem sensör hem yazılım olarak sıkıntı var Samsung tarafında.
- Makaleler
- 1
Bence tam aksine, gece ışıklı ortamlarda Samsung daha iyi iken, daha düşük ışıkta Apple daha iyi.S23 UItra ile otomatik ayarlarda dahi iPhone 11'den çok daha üstün fotoğraflar çekebiliyorum. S23'te otomatik ayarlarda gece modunda iPhone 14 Pro'ları geçiyor Samsung düşük ışıkta iPhone'lerden daha üstün.
Bence tam aksine, gece ışıklı ortamlarda Samsung daha iyi iken, daha düşük ışıkta Apple daha iyi.
Gram ışığın olmadığı yerlerde dahi gece modu ile fotoğraflar çıkartabiliyorum gece astrofotoya çıktığımda zifiri dağ karanlığında denemişliğim var flaşsız
- Makaleler
- 1
Sadece gece çekimi için bu yoruma katılabilirim; S24 Ultra'da tek hayal kırıklığım bu oldu çünkü.Iphone 11 ve S24 Ultra kıyaslayip iphone her zaman öndedir diyen bir kişinin kafa yapısını anlamıyorum.
Ben kişisel fotoğraf diye koymuyorum ama abimi çekiyorum; gece bankta oturuyor. Onun 14 Pro'su kendisini güzel çekerken, benim S24 Ultra arka planı güzel çekmiş. Sence bu durumda bahsettiğim durum normal mi?Gram ışığın olmadığı yerlerde dahi gece modu ile fotoğraflar çıkartabiliyorum gece astrofotoya çıktığımda zifiri dağ karanlığında denemişliğim var flaşsız![]()
DarthGorsoy
Bilgin
Yok artık.
@Hans @Hamza Ensar Sağlam
S23 FE'yle iPhone 16 karşılaştırması yaptım, yani kusura bakmayın ama IP16 ancak 23 FE'ye denk iken nasil oluyor da 24 Ultra geride kalıyor?
Yeni konular
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-