Sadece gece çekimi için bu yoruma katılabilirim; S24 Ultra'da tek hayal kırıklığım bu oldu çünkü.

Ben kişisel fotoğraf diye koymuyorum ama abimi çekiyorum; gece bankta oturuyor. Onun 14 Pro'su kendisini güzel çekerken, benim S24 Ultra arka planı güzel çekmiş. Sence bu durumda bahsettiğim durum normal mi?

Bir fikrim yok ancak o cihazda bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.

Hocam, 'Gece Çekimi' diye başlığa yazmışım ve fotoğrafları koymuşum. Yani ben S24 Ultra ile iPhone 11'in bile gece çekiminin benzer olduğunu demek istiyorum. Daha linç yememek için ne yapmam lazım?

Ben de yaptım gece cekimi aslında IP16 ve S23 FE, bir yuklerim bakariz bir ara.

Daha iyi sonuç çıkarmış cihaz 1 açık ara.
O halde benim göz kalitem düşüğe alışmış hocam, teşekkürler :D Bu arada, platformlar arası aktarırken kalite düştü muhtemelen, siz telefonlar yan yana olsa daha rahat ayırt edersiniz. Bana pek açık ara fark gibi gelmemişti.

Ben de yaptım gece cekimi aslında IP16 ve S23 FE, bir yuklerim bakariz bir ara.

Etiket bekliyorum.

O halde benim göz kalitem düşüğe alışmış hocam, teşekkürler :D Bu arada, platformlar arası aktarırken kalite düştü muhtemelen, siz telefonlar yan yana olsa daha rahat ayırt edersiniz. Bana pek açık ara fark gibi gelmemişti.

Etiket bekliyorum.
Daha net geldi gözüme S24 Ultra'nin gece çekimi. Ya zaten öyle de olmalı. iPhone 11 ile kıyaslanacak bir telefon değil normalde, ama kapı fotoğrafinda iPhone 11 daha iyi çekmiş S24 Ultra'dan.

Gece daha iyi sonuç çıkarmış cihaz 1 sanki.

Kapı fotoğrafında iPhone 11 daha iyi gibi.

1. fotoğrafta yakınlaştırma çok olmazken, 2. cihazda yakınlaştırma daha fazla. Sebebi ne sizce? Birini Telegram'dan indirdim, diğerinde hiçbir şey yüklü olmadığı için Pinterest'e yükleyip çektim :D ben bile karıştırdım şu an.

1. fotoğrafta yakınlaştırma çok olmazken, 2. cihazda yakınlaştırma daha fazla. Sebebi ne sizce? Birini Telegram'dan indirdim, diğerinde hiçbir şey yüklü olmadığı için Pinterest'e yükleyip çektim :D ben bile karıştırdım şu an.
Kapı fotoğrafları karışmış olmasın hocam?