O büyük başarı hocam. Ben de "ulan şimdi bir şey icmezsem ne güzel uyuyacağım" diye düşünüyorum ama imkansiz...
Hocam genellikle uymuyorum şu son haftalarda yazın hiç çekilmiyor acıyorum soğuğundan bir içecek dikiyorum kafaya 5-6 tane sonra motor bozuluyor gece sürekli kalkıyorum tuvalete.

Valla benim mide biraz pis içmediğim içecek yok nerdeyse. Karışım dedim ama sen kokteyl sanma 😆 2-3 saatte 4-5 çeşit içecek içerim yani onu kastettim.
3 çeşide kadar dayanabiliyorum ben. büyük başarı midenizini tebrik ediyorum.

Normalde sarılaştiginda okaydir der doktorlar ama bu sıcaklarda günün yarısını uyuyarak geçirdiğim icin sıvı ihtiyacımı da gece karşılıyorum. Doktorlar bile dikkat etmiyordur renk mevzusuna bence ya :D

Çişim geldikçe :hehehe:

Genelde yatağa gitmeden hemen önce tuvalete gidiyorum ondan sonra genelde ihtiyacım olmuyor.

Genelde ben de oyle yaparım. Uykuya dalmadan bir daha geldigi zaman kendimi camdan atasım geliyor :p

O ne zaman isterse.

Bazen kafama esince çok su içiyorum anca o zaman geceleri çıkıyorum yoksa hep gün içi.

Gun icinde yeterince iciyorsaniz akşama zaten kalmaz hocam. Demek ki gun icinde icmeyip aksama bırakma hatasını bir ben yapıyorum. Su degil de özellikle 3 gram bir sey yesem bile yanında hemen sıvı istiyorum.

Sıvı tüketiminize bağlı olarak kaç defa idrara çıkıyorsunuz? Şahsen ben gece boyunca sürekli bir şeyler içtiğim için sürekli tuvalete gidiyorum. Bazı insanlar akşam sonrasi bir seyler içmeyi bırakıyormuş, merak ettim. :)

Aşırı nadir, uykuya dalınca herhangi bir sebepten uyanmam zor. Anca bayağı karpuz falan yersem kalkarım.

Vallahi benim mide biraz pis içmediğim içecek yok neredeyse. Karışım dedim ama sen kokteyl sanma 😆 2-3 saatte 4-5 çeşit içecek içerim yani onu kastettim.

Hocam omlete çikolata sürüyor musunuz 😋😋😋😋 midesiz olacaksanız böyle güzel karışımlar yemelisiniz.

Gece ile sabah arası eğer önemli bir gün değilse çıkmıyorum. Anca su içmeye kalkarım o kadar.