Hocam omlete çikolata sürüyor musunuz 😋😋😋😋 midesiz olacaksanız böyle güzel karışımlar yemelisiniz.
Hocam aslında o kadar karıştırmadığımı düşünüyorum kararı size bırakıyorum, bugün gün içinde içtiğim içecekler; birkaç bardak çay, 3 fincan Türk kahvesi, aralara Beypazarı (kahveyle iyi gidiyor) 2 bardak kola, saat 6 civarı 1 bardak ayran, sonrasında Fusetea limon, çay ve kapanış olarak Caprisun Mystic Dragon, bayılırım.

Dün 4 kez büyük 6 kez küçük yaptım. Büyükleri 09:00-13:00 arası 3 kez yaptım. Ben bile şok oldum.😁

Hocam fazla değil mi? Benim 2 3 günlük tuvaletim o :D

Hocam aslında o kadar karıştırmadığımı düşünüyorum kararı size bırakıyorum, bugün gün içinde içtiğim içecekler; birkaç bardak çay, 3 fincan Türk kahvesi, aralara Beypazarı (kahveyle iyi gidiyor) 2 bardak kola, saat 6 civarı 1 bardak ayran, sonrasında fusetea limon, çay ve kapanış olarak caprisun mystic Dragon, bayılırım.

Bence gayet normal. Yani ben içerim damak zevkime uygunsa.

Hocam bugün 2 kere gittim. Ben her yemekten sonra büyüğe gidiyorum. Artık alışkanlık oldu sanırım 😅

Bende öyleyim. Genelde yemek yedikten sonra (hemen değil 30 dk-1 saat sonra) giderim genelde. Günde 2 3'ü geçmez benim. Küçükte büyükten 1 2 fazla oluyor. Büyükle birlikte onu da hallediyorum genelde.

Normalde sarılaştiginda okaydir der doktorlar ama bu sıcaklarda günün yarısını uyuyarak geçirdiğim icin sıvı ihtiyacımı da gece karşılıyorum. Doktorlar bile dikkat etmiyordur renk mevzusuna bence ya :D

Genelde ben de oyle yaparım. Uykuya dalmadan bir daha geldigi zaman kendimi camdan atasım geliyor :p

"Sarılaştığında okay" mıdır diyor? Garip. Su renginde olması önemli.

Android'deki Urinote yazilimi ile tuvalet zamani tahmini yapabilirsiniz. Ictiginiz sivi miktarini not ediyorsunuz. Cinsiyetinizi ve bazi kisisel bilgilerinizi veriyorsunuz, ne zaman tuvalete gideceginizi tahmin ediyor.