• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Gece ile sabah arasında kaç kez tuvalete gidiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarthGorsoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 493
Hocam omlete çikolata sürüyor musunuz midesiz olacaksanız böyle güzel karışımlar yemelisiniz.
Hocam aslında o kadar karıştırmadığımı düşünüyorum kararı size bırakıyorum, bugün gün içinde içtiğim içecekler; birkaç bardak çay, 3 fincan Türk kahvesi, aralara Beypazarı (kahveyle iyi gidiyor) 2 bardak kola, saat 6 civarı 1 bardak ayran, sonrasında Fusetea limon, çay ve kapanış olarak Caprisun Mystic Dragon, bayılırım.

Dün 4 kez büyük 6 kez küçük yaptım. Büyükleri 09:00-13:00 arası 3 kez yaptım. Ben bile şok oldum.

Hocam fazla değil mi? Benim 2 3 günlük tuvaletim o

Bence gayet normal. Yani ben içerim damak zevkime uygunsa.

Hocam bugün 2 kere gittim. Ben her yemekten sonra büyüğe gidiyorum. Artık alışkanlık oldu sanırım

Bende öyleyim. Genelde yemek yedikten sonra (hemen değil 30 dk-1 saat sonra) giderim genelde. Günde 2 3'ü geçmez benim. Küçükte büyükten 1 2 fazla oluyor. Büyükle birlikte onu da hallediyorum genelde.

"Sarılaştığında okay" mıdır diyor? Garip. Su renginde olması önemli.

"Sarılaştığında okay" mıdır diyor? Garip. Su renginde olması önemli.

Sürekli su renginde olmasi bobrekleri yoruyormus falan filan hocam. Bende hep su renginde, hic rahat olmuyor böyle ama

Android'deki Urinote yazilimi ile tuvalet zamani tahmini yapabilirsiniz. Ictiginiz sivi miktarini not ediyorsunuz. Cinsiyetinizi ve bazi kisisel bilgilerinizi veriyorsunuz, ne zaman tuvalete gideceginizi tahmin ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…