Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Hocam aslında o kadar karıştırmadığımı düşünüyorum kararı size bırakıyorum, bugün gün içinde içtiğim içecekler; birkaç bardak çay, 3 fincan Türk kahvesi, aralara Beypazarı (kahveyle iyi gidiyor) 2 bardak kola, saat 6 civarı 1 bardak ayran, sonrasında Fusetea limon, çay ve kapanış olarak Caprisun Mystic Dragon, bayılırım.
Hocam aslında o kadar karıştırmadığımı düşünüyorum kararı size bırakıyorum, bugün gün içinde içtiğim içecekler; birkaç bardak çay, 3 fincan Türk kahvesi, aralara Beypazarı (kahveyle iyi gidiyor) 2 bardak kola, saat 6 civarı 1 bardak ayran, sonrasında fusetea limon, çay ve kapanış olarak caprisun mystic Dragon, bayılırım.
Bende öyleyim. Genelde yemek yedikten sonra (hemen değil 30 dk-1 saat sonra) giderim genelde. Günde 2 3'ü geçmez benim. Küçükte büyükten 1 2 fazla oluyor. Büyükle birlikte onu da hallediyorum genelde.
Gun icinde yeterince iciyorsaniz akşama zaten kalmaz hocam. Demek ki gun icinde icmeyip aksama bırakma hatasını bir ben yapıyorum. Su degil de özellikle 3 gram bir sey yesem bile yanında hemen sıvı istiyorum.
Normalde sarılaştiginda okaydir der doktorlar ama bu sıcaklarda günün yarısını uyuyarak geçirdiğim icin sıvı ihtiyacımı da gece karşılıyorum. Doktorlar bile dikkat etmiyordur renk mevzusuna bence ya
Genelde ben de oyle yaparım. Uykuya dalmadan bir daha geldigi zaman kendimi camdan atasım geliyor
Android'deki Urinote yazilimi ile tuvalet zamani tahmini yapabilirsiniz. Ictiginiz sivi miktarini not ediyorsunuz. Cinsiyetinizi ve bazi kisisel bilgilerinizi veriyorsunuz, ne zaman tuvalete gideceginizi tahmin ediyor.