Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?
1
178
Ziyaretçi
Çok yaratıcı ve güzel bir öneri, artıladım. 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) Bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Gündüz takılanlar içinde "Güneş" gelsin.
- Makaleler
- 3
Öyle şey mi olur kardeşim biz uyuyoruz diye günahımız ne?(!)Sabaha "Öyle şey mi olur kardeşim biz uyuyoruz diye günahımız ne?" diyen tipler belirir.
Eğer rozet olacaksa bu verilebilir bir rozet bence ama ben rozet olayına karşıyım. Bana kalsa "ilk 1000" rozeti bile verilmeyebilirdi ama hoş bir hareket olarak yapıldı. Alabilmenizin tek şartı ilk 1000 üye içinde olmanız olmasına rağmen bir sürü arkadaş karşı çıktı. "Ben geç gördüm geldim", "3 kişi ile kaçırmışım" vs. gibi. Bu kadar basit bir rozete bile karşı çıkılıyorsa bu tarz rozetlere ne derler bilmiyorum.
Ben nötr bakıyorum.
- Makaleler
- 1
Yanlış anladın hocam. Sosyal'de böyle davranan insanlar vardı, onlar hakkında yazmıştım. Size bir şey dediğim yok"Problem çıkarıp konuyu uzatıyorsun." sizin gibi okuduğunu anlayamayan insanları erkenden göz ardı etmek güzel. Kimseye saldırdığım yok. Keşke okusaydınız tüm mesajları. İyi Sosyaller.
Gece bir süre sonra konular birikebilir aktif üye sayısı az olduğundan. Bu konulara girip yardım etmek belki rozet hak edebilir ama tabii ki eğer rozet çeşitliliği fazla olmayacak ve sade bir görünüm üzerinde ilerlenecekse uygulanmasın zaten öneri. Fazla sayıda rozet hoş durmaz cidden.
O zaman özür dilerim hocam. Şimdi okudum da demek istediğinizi anladım. Bir anda böyle yazınca bende üzülmüştüm açıkçası. Biraz sinirlenmişim de sanırım. Tekrardan özür dilerim.Yanlış anladın hocam. Sosyal'de böyle davranan insanlar vardı, onlar hakkında yazmıştım. Size bir şey dediğim yok![]()
Qhan
Yetkin
Bu durumda gün içinde herkes dersiyle veya işiyle meşgulken burada insanlara yardım edenlere de rozet gelsin denir, sonra başka durumlar için de benzer şeyler denir. İnsanlar geceleri zaman harcamak için burada takılıyor bence. Bu durum için ekstra bir rozet getirmenin gece ortamını da bozacağını düşünüyorum ki üstte dediğim gibi gece yazılan mesajları kontrol etmek gündüzden de zor.Herkes mışıl mışıl uyurken burada insanlara yardım edip o zaman dilimi içerisinde çözüm alabilen varsa eğer. Bence rozet almasında bir sakınca yok. Gece otursun rastgele mesaj yazsın demiyorum zaten.
Gece ortamını bozacağını sanmam. Gece burada gelip insanlara yardım etmek neden ortamı bozsun ki? Amacı yardım zaten. Gece kimse de kendini "Rozet alacağım!" diye zorlamaz diye düşünüyorum 3-5 kişi dışında. Onlar da bir süre sonra bırakırlar zaten. Gece rozetinin zorluğunu da arttırırsak amaç rozet kazanmak olmaz bence. Mesela sadece gece açılan konularda çözüm yapıldığında rozet verilebilir. Bu çözüm sayısı de küçük bir rakam olmaz.Bu durum için ekstra bir rozet getirmenin gece ortamını da bozacağını düşünüyorum ki üstte dediğim gibi gece yazılan mesajları kontrol etmek gündüzden de zor.
Ayaz
Yetkin
Yaani, sırf gece giriyor diye bir rozet vermek mantıklı mı bilmiyorum. Her şeye rozet verilirse general gibi gezmeye başlayan tipler olur yakında![]()
Yeni konular
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL
- mortem.dll