GeForce NOW'a dava açsam kazanır mıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2242
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 305
  • Etiketler Etiketler
    dava
Bırak 100 lirayı, 1 lira için bile uğraşmaya değer. Üstelik de hizmeti veremeyen GamePlus söz konusuysa 1 kuruş için bile uğraşırdım. 2 yıldan fazladır GFN ile oyun oynuyorum ama bu ülkeye bu hizmeti getirenler gerçekten işlerini rezil bir şekilde yapıyorlar. Direkt NVIDIA desteğe mail at, uğraşma bunlarla. Kaç kere sorunumu direkt NVIDIA ile çözdüm. Translate ile İngilizce’ye çevir, gönder mailini.

Şu GFN’ye de bir rakip çıkmadı şu ülkede arkadaş şu GamePlus’tan kurtulup gidelim… Xbox 20 senedir Beta’da. Ölme eşeğim ölme…

Steam bilgilerinizi mi verdiniz anlamadım pek. Nasıl çevrimdışı moduna düştünüz?

100 TL size göre değecek para olmayabilir ama bu şirket aynı bu şekilde binlerce kişiyi çarpsa güzel para ediyor.

Zamanında doğru dürüst oyun oynayamadığım için 6 aylık paketimi kuruşu kuruşuna iade ettirmiştim. Direkt hem mesaj üzerinden hem de mail üzerinden para iadenizi isteyin.

100 lira için uğraşmaya bile değmez.

Yardım etmedikleri gibi. Abonelik bile hediye etmiyorlar. Tekrar satın alınız diyorlar gibi. Ben öyle anladım yani.

Merhaba,

Abonelik tanımlama yapamıyoruz. Kredi kartı ,sanal kredi kartı, ininal kart, debit Kart, Paycell kart ile paket alımı yapabilirsin.

GAMEPLUS

Dosya Ekleri

• 1763055488786.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…