BlackShadow
Yetkin
100 lira için uğraşmaya bile değmez.
Steam bilgilerinizi mi verdiniz anlamadım pek. Nasıl çevrimdışı moduna düştünüz?
Tüketici hakem heyetlerine şikayet edin.
Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.www.turkiye.gov.tr
Şikayet edin ama boşuna uğraşmaktan öteye gitmeyecektir. Olabilecek en iyi ihtimal size 3 aylık hesap vermeleri ya da 100 TL'nizi iade etmek. Bu da firmanın ne kadar önemsediğine bağlı. Minimum 20 gün maksimum 4 ay sürebilir bu süreç.
Boş ver gitsin. 100 TL gerçekten değecek bir para değil bu kadar uğraş için.
Bir de söylemeden edemeyeceğim, lütfen daha düzgün bir Türkçe kullanın. Parafrafları okurken beynim yandı.
Bu kadar da abartıp kendini acındırmaya gerek yok bence. 100 TL şu devirde ne kimseyi fakir eder ne de zengin.
Ha gerçekten 100 TL'ye muhtaç durumdaysan dava açman pek de mümkün gözükmüyor.
Haklı durumdaysan elbette hakkını sonuna kadar ara ama kendini bu şekilde acındırmanın da bir mantığı yok.
100 TL size göre değecek para olmayabilir ama bu şirket aynı bu şekilde binlerce kişiyi çarpsa güzel para ediyor.
Yani? Bu zaten olan bir şey. Her şirket yapıyor bunu günümüzde. Bilmiyormuş gibi yapmayın Allah aşkına. Küçük miktarları herkes gözden çıkarır ama binlerce küçük miktar büyük paralar yapar. Etik mi? Asla. Hak aranmalı mı? Farkım olsun istiyorsan elbette. Ancak şirketler bu küçük hak arayan kısmı asla önemsemiyorlar. Konu sahibine yaptıkları gibi bot cevaplar atıp oyalıyorlar. Adam da bir süre sonra "başlarım böyle işe amaan" deyip kestirip atıyor. Kahretsin ki elden de bir şey gelmiyor.
Eeee? Yav zaten her zaman olan bir şey deyip geçelim şirketler daha da üzerimize binsinler. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunuzu unutuyorsunuz, devletin bu tarz kurumlara güzel cezalar kesme yetkilileri var. Ha bir de sizi önemsemiyip bir de devleti önemsemesinler bakayım.
Zamanında doğru dürüst oyun oynayamadığım için 6 aylık paketimi kuruşu kuruşuna iade ettirmiştim. Direkt hem mesaj üzerinden hem de mail üzerinden para iadenizi isteyin.
Devlet bile takmıyor ki. Üstadım bizzat ben yaşadım. Şu 3 harfli marketlerin birinden Google Play kod almıştım 400 TL değerinde, kod kullanılmış çıktı. Kendim gittiğimde alaycı bir tavırla reddettiler. Sonra THH ile şikayet oluşturdum, bak abartmıyorum 3 ay uğraştım. Defalarca kez mağazaya çağırıldım, kod yenilediler o da kullanılmış çıktı. En sonunda eşek gibi paramı iade ettiler ama 3 ay uğraşmaya asla değmeyecek bir şey oldu.
Uzaktan bakınca "aç davanı al paranı hakkını savun" gibi basit görünüyor ama kafa ağrıtıcı lanet bir şey. Sorun hem hukuk sisteminde hem de şirketin kendisinde. Bilerek uzun uzun süründürüyorlar ki vazgeçelim diye.
Bırak 100 lirayı, 1 lira için bile uğraşmaya değer. Üstelik de hizmeti veremeyen gameplus söz konusuysa 1 kuruş için bile uğraşırdım. 2 yıldan fazladır GFN ile oyun oynuyorum ama bu ülkeye bu hizmeti getirenler gerçekten işlerini rezil bir şekilde yapıyorlar. Direkt NVIDIA desteğe mail at, uğraşma bunlarla. Kaç kere sorunumu direkt NVIDIA ile çözdüm. Translate ile İngilizce'ye çevir, gönder mailini.
Şu GFN'ye de bir rakip çıkmadı şu ülkede arkadaş şu Gameplus'tan kurtulup gidelim… Xbox 20 senedir Beta'da. Ölme eşeğim ölme…
|