FurkaN35 1

Becerikli
Beyler, yaşım 18, boyum 1.65. Boy uzaması için endokrinoloji bölümüne gittim. El röntgenime bakıp büyüme plaklarımın neredeyse kapandığını söylediler. "En fazla 2-3 cm daha uzarsın, iğne vurmaya gerek yok" dediler. Ancak kan tahlillerimde büyüme hormonum düşük çıktı. Ne yapmam lazım? Bir kez daha doktora gideceğim, umarım büyüme hormonu tedavisi verirler. Vermezlerse, eczanelerde satılan Genotropin'i alıp en sonunda kendim vuracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vermezlerse, eczanelerde satılan Genotropin'i alıp en sonunda kendim vuracağım.

Doktor tavsiyesi olmadan genotropin kullanmak aşırı mantıksız. Akromegaliden tut organ yetmezliğine kadar bir sürü yan etkisi var. Ek olarak ucuz bir şey değil bu. Tahlillerinde nasıl düşük çıktı? Gh sadece boy üzerinden etki göstermez, başka belirtiler var mı düşük olduğuma dair yoksa sadece tahlilde referans değerleri dışında mı?

Kesinlikle ama kesinlikle kafana göre hormon alma. Doktorunu dinle.

1783976365290.webp
1783976380445.webp

Hani boyum uzamasa bile kas kütlem ve kemik yoğunluğum artsa yine de güzel olur. Spora başlamak istiyorum fakat hormonlarım düşükken bunu imkansız gibi görüyorum.

Yaşım 18, boyum 1.65. boy uzaması için endokrinoloji bölümüne gittim. El röntgenime bakıp büyüme plaklarımın neredeyse kapandığını söylediler. "en fazla 2-3 cm daha uzarsın, iğne vurmaya gerek yok" dediler. Ancak kan tahlillerimde büyüme hormonum düşük çıktı. Ne yapmam lazım? Bir kez daha doktora gideceğim, umarım büyüme hormonu tedavisi verirler. Vermezlerse, eczanelerde satılan Genotropin'i alıp en sonunda kendim vuracağım.

Kafana göre hiçbir şey basma. Doktora git son kez, lakin 165 kısa bir boy değil ortalama. İnsanların algısını bozdular sadece. Her şeyde oldu bu. Tatlı algımızı rafine şeker yaptılar. Cinsellik ve ahlak algımızı değiştirdiler. Sağlıksız ürünleri sağlıklıdan daha ucuza sattılar daha neler neler.

Beyler, yaşım 18, boyum 1.65. Boy uzaması için endokrinoloji bölümüne gittim. El röntgenime bakıp büyüme plaklarımın neredeyse kapandığını söylediler. "En fazla 2-3 cm daha uzarsın, iğne vurmaya gerek yok" dediler. Ancak kan tahlillerimde büyüme hormonum düşük çıktı. Ne yapmam lazım? Bir kez daha doktora gideceğim, umarım büyüme hormonu tedavisi verirler. Vermezlerse, eczanelerde satılan Genotropin'i alıp en sonunda kendim vuracağım.
Doktoru dinlemeyip ne yapacağını bize sorman veya doktorun dediği şeye rağmen yapacağın şeyin mantıklı olup olmadığını sormak sence de mantıksız değil mi? Birisi yap der, birisi yapma der, sonra da sonuçlarıyla sen uğraşacaksın. Kolay gelsin, kendinizle en kısa sürede barışmanız dileğiyle.

Bazı şeyler şanstır. Boyun kısa ve bununla barışık yaşamalısın. Kafaya takman sadece sana zarar verir. Bı forumdakiler de çevrendekiler de bir yerden sonra bunu tınlamazlar. Olan kendine olur. GH kullanma.

Kalp, böbrek ve karaciğer büyürse eğer ciddi kronik tansiyon hastası olup kalp hastası olursun. Boyum kısa derken yatalak olup altına bez bağlanır hale gelirsin. Umarım yeterince açıklayıcıdır..