Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Makaleler
6
Yer
LTBE
Merhaba,

Raporların çözüme kavuşturulması şu sıralar uzun sürüyor. Bu yüzden de raporları gönderdiğimi bile unutabiliyorum. Direkt mesajlar sekmesi gibi durup rapor çözüme kavuşturulduğunda gidecek olan bi' sekme gelebilir. Bu sayede aynı raporu unutup tekrar atmayız.
İyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 117 Eksi
Şu ticket sistemi daha efektif kullanılmalı bence, raporlar için de dahil. Geçen bununla alakalı bir konu açtım, epey artılandı ve mantıklı bulunmuştu ama ses seda yok.

Öneriye nötrüm olmazsa olmaz bir şey gibi gelmedi. Artılama veya eksileme yapmıyorum ama rapor sistemi daha efektif kullanılmalı evet.

Şu ticket sistemi daha efektif kullanılmalı bence, raporlar için de dahil. Geçen bununla alakalı bir konu açtım, epey artılandı ve mantıklı bulunmuştu ama ses seda yok.
Bu mu?
Eğer buysa uygulandı çünkü:

@4620

Evet, bence de yazım kurallarına uymayan mesaj / alıntılama kurallara aykırı şeyler değil. Bunu rapor edersek ispiyonculuk yapmış oluruz.

Evet, bence de site içerisinde NSFW içerikler paylaşan kişileri raporlamak ispiyonculuk, ne olmuş ki hentai arşivimi attıysam?

Evet, bence de ekran kartı önerisi konusunda işlemci önerenleri konuyla alakasız mesaj olarak raporlamamalıyız, bu ispiyonculuk sonuçta.

Evet, bence de "Sistemim imzada." yazanları imzayı referans göstermek adı altında raporlamamalıyız, bu ispiyonculuk sonuçta.

Evet, bence de Türkçe Yama önerisi konusunda yüz yılın trojanını içeren bir dosyayı kullanan üyeyi virüs yayan dosya yükleme servisi kullanımından raporlamamalıyız.

Evet, bence de intihar girişimi videosu gönderen birini yasa dışı paylaşımdan raporlamamalıyız.

Evet, bence de M.2 SSD konusunu Teknik Destek kategorisine açan birine yanlış kategori ya da yanlış konu tipi raporunu göndermemeliyiz.

Evet, bence de teknik destek konularına kendi sorununu yazan amputeleri kendi konusunu açmalı şeklinde raporlamamalıyız.

Evet, bence de DDR5 anakarta DDR4 RAM önerip sorunsuz çalışır diyen birini yanlış bilgiden raporlamamalıyız.

Evet, bence de çözüm içerikli mesajları raporlamamalıyız.

İspiyonculuk bunlar sonuçta, neden raporlayalım ki? Anasınıfı burası zaten birbirimizi niye öğretmenlerimize ispiyonluyoruz ki?
Sen haklısın inkar etmiyorum ama benim gözümde hâlâ ispiyonculuk bu : )

Mantıklı bir öneri, rapor sistemini kullanan biri değilim ancak bütün raporları görüntüleyebileceğimiz bir sayfa olsa güzel olur.

Merhaba,

Raporların çözüme kavuşturulması şu sıralar uzun sürüyor. Bu yüzden de raporları gönderdiğimi bile unutabiliyorum. Direkt mesajlar sekmesi gibi durup rapor çözüme kavuşturulduğunda gidecek olan bi' sekme gelebilir. Bu sayede aynı raporu unutup tekrar atmayız.
İyi geceler.
Şu ana kadar forumda gördüğüm en mantıklı önerilerden biri.