O vatandaşın arabasından sana hayır gelmez.

Sen araştırmanı yap, tekrar başka bir konu aç. Değerlendirelim dostlarla forumdaki. Etiketle bizleri, yardımcı oluruz. Bir and çetin olmasak bile, bizlerde boş adam değiliz yani. 😅

Aynı motorlu 318i için ne dersiniz ?
Ortak bir tanıdığımızın aracı hatta dün akşam aracını da kullandım test amaçlı.
Motor zaten birebir aynı sadece 3 kasa farkı var, 4 kasaları yaklaşık 150kg daha ağır oluyor.

318i edition sportline 18 model
121km
Hata boya yok
18 jant M direksiyon koltuk ısıtma karbon trim kaplama vs.. kaporta çok temiz çizik gamze göremedim.
Fiyat olarak 1600 den açtı kapıyı ancak siz 1550 gibi düşünebilirsiniz.
Normal de 4 serisi görüntü olarak daha çok hoşuma gidiyor, ama galiba bulamayacağım.

Aynı motorlu 318i için ne dersiniz?
Ortak bir tanıdığımızın aracı hatta dün akşam aracını da kullandım test amaçlı.
Motor zaten birebir aynı sadece 3 kasa farkı var, 4 kasaları yaklaşık 150kg daha ağır oluyor.

318i Edition sportline 18 model.
121km.
Hata boya yok.
18 jant m direksiyon koltuk ısıtma karbon TRIM kaplama vs. kaporta çok temiz çizik gamze göremedim.
Fiyat olarak 1600'den açtı kapıyı ancak siz 1550 gibi düşünebilirsiniz.
Normal de 4 serisi görüntü olarak daha çok hoşuma gidiyor ama galiba bulamayacağım.

Daha önce söylediklerimin aynısını bu konuda ki.

Temiz BMW bulursan üzmez, ama temiz değilse iki yakan bir araya gelmez.

Dost acı söyler maalesef, realist olmakta fayda var.

Daha önce söylediklerimin aynısını bu konuda ki.

Temiz BMW bulursan üzmez, ama temiz değilse iki yakan bir araya gelmez.

Dost acı söyler maalesef, realist olmakta fayda var.
Araç aile aracı karı koca kullanıyorlar.
Yanlama ıvır zıvır yapacaklarını sanmıyorum.
Bakımları ne durumda bilmiyorum tabi, ağır bakım süresi gelmiş.
Eğer yaptırmadıysa biraz daha indirim isterim.

Araç aile aracı karı koca kullanıyorlar.
Yanlama ıvır zıvır yapacaklarını sanmıyorum.
Bakımları ne durumda bilmiyorum tabii, ağır bakım süresi gelmiş.
Eğer yaptırmadıysa biraz daha indirim isterim.

Yeni kasaları daha oturaklı insanlar kullanıyor. Eski kasalarda, canını alıyorlar kaba tabirle. Öyle deriz genelde. Aile aracıysa, olabilir.

Yani ufak tefek şeyler değil ama ağır masraf gerektirecek şeyleri indirim isteyin. Yani bir silecek eskimiştir, onun için sıkıştırmayın. Ama Balata gider, triger değişimi olacaktır, diskler gitmiştir bunlar ucuz değil BMW'de.

Arabayı inceledim lakin, resimlerde bile diri durmuyor. Bu tarz araçlardan uzak dur. Çok oynamış arabayla, sıkılmış satıyor muhtemelen bilemeyiz.

Yani ince bir boya var, astara kadar girilmemiş diyor. Güneş yanığından vernik atması olabilir, kılcal çizik olabilir. Ama tabii gerçekten öyle mi? Arabada sadece boya olmaz astar ve vernikte atılır, katmanları var bunun mukavemet için. Yoksa sık sık boya yaptırmak zorunda kalırdık arabalara.

Söylediklerim anlaşılsın diye, resimde işaretledim. Adam doğruyu söylüyorsa o benzerlerde bir boya. Ama serseriden, serseriye satılık bir araba bu. Sana gitmez bu.

boya-katmanlarina-gore-cizik-durumu.webp

Arabayı inceledim lakin, resimlerde bile diri durmuyor. Bu tarz araçlardan uzak dur. Çok oynamış arabayla, sıkılmış satıyor muhtemelen bilemeyiz.

Yani ince bir boya var, astara kadar girilmemiş diyor. Güneş yanığından vernik atması olabilir, kılcal çizik olabilir. Ama tabii gerçekten öyle mi? Arabada sadece boya olmaz astar ve vernikte atılır, katmanları var bunun mukavemet için. Yoksa sık sık boya yaptırmak zorunda kalırdık arabalara.

Söylediklerim anlaşılsın diye, resimde işaretledim. Adam doğruyu söylüyorsa o benzerlerde bir boya. Ama serseriden, serseriye satılık bir araba bu. Sana gitmez bu.

Eki Görüntüle 165588
Tamamdır eledim o halde.
Birkaç araç daha atacağım 418i bakmıştım dün gece, detaylarını yazarım müsait olduğunda incelersin sana zahmet.

https://shbd.io/s/KDmmJBWd ;
Çok oynanmış bir araca benzemiyor, egzoz yapılmış bide büyük Nbt takılmış. Tamponlar fabrikasyon diye biliyorum bu modellerde. 122km de olması güzel emsalleri daha yüksek km. Tek içime sinmeyen ağır bakımı gelmesine rağmen yapılmamış henüz.

https://shbd.io/s/ZjbsCT5c ;
Bu da 140km ama 2017 model yaş avantajı var. Ağır bakımları yapılmış, termostat hortumlar triger değişmiş. Turboyu da orijinal garantili çıkma takdırdığını söyledi. Km biraz yüksek ama bilemiyorum düşünülür mü.

Bide bunlara ek olarak bir tanıdığın aracı var seçenek olarak. İlan da olmadığı için gösteremiyorum ;
318i edition sportline 18 model, 120km , hata boya yok, kaporta da temiz çizik gamze yok.
Ağır bakım yapıldı mı bilmiyorum ama sorarım.
18 model olduğu için yaş avantajı var ama km yüksek biraz.

Kasa olarak 4 serisi daha çok hoşuma gidiyor aslında ama bulamazsam eğer bahsettiğim 318i de düşünebilirim.

Tamamdır eledim o halde.
Birkaç araç daha atacağım 418i bakmıştım dün gece, detaylarını yazarım müsait olduğunda incelersin sana zahmet.

https://shbd.io/s/KDmmJBWd;
Çok oynanmış bir araca benzemiyor, egzoz yapılmış bir de büyük nbt takılmış. Tamponlar fabrikasyon diye biliyorum bu modellerde. 122km de olması güzel emsalleri daha yüksek km. Tek içime sinmeyen ağır bakımı gelmesine rağmen yapılmamış henüz.

https://shbd.io/s/ZjbsCT5c;
Bu da 140km ama 2017 model yaş avantajı var. Ağır bakımları yapılmış, termostat hortumlar triger değişmiş. Turbo'yu da orijinal garantili çıkma takdırdığını söyledi. Km biraz yüksek ama bilemiyorum düşünülür mü?

Bir de bunlara ek olarak bir tanıdığın aracı var seçenek olarak. İlan da olmadığı için gösteremiyorum;
318i Edition sportline 18 model, 120km, hata boya yok, kaporta da temiz çizik gamze yok.
Ağır bakım yapıldı mı bilmiyorum ama sorarım.
18 model olduğu için yaş avantajı var ama km yüksek biraz.

Kasa olarak 4 serisi daha çok hoşuma gidiyor aslında ama bulamazsam eğer bahsettiğim 318i de düşünebilirim.

Zaten nbt takılmasının amacı genelde bu araçların nbt ve hayalet ekranlarını çok sık çalıyorlar. Anlayan adam, buna nbt ve ekran taktırmıyor. Çok kolay çıkıyor, çalması hırsızlar için çocuk oyuncağı.

Belki çalındı, ikinci nbt bilemiyorum.

Yani üstte ki biraz daha temiz duruyor. Ama ikisinde de ufak tefek dokunuşlar olmuş. Turbo değişmiş olanın, Motora'da baktırmak lazım.

Sen ilanları iyice araştır, hepsini topluca at öyle değerlendirelim.

Zaten nbt takılmasının amacı genelde bu araçların nbt ve hayalet ekranlarını çok sık çalıyorlar. Anlayan adam, buna nbt ve ekran taktırmıyor. Çok kolay çıkıyor, çalması hırsızlar için çocuk oyuncağı.

Belki çalındı, ikinci nbt bilemiyorum.

Yani üstte ki biraz daha temiz duruyor. Ama ikisinde de ufak tefek dokunuşlar olmuş. Turbo değişmiş olanın, Motora'da baktırmak lazım.

Sen ilanları iyice araştır, hepsini topluca at öyle değerlendirelim.
Tamamdır denk geldikçe gönderirim.
Peki tanıdığımdaki 318 için ne dersin ?
Aralarındaki en temiz araç, zaten karı koca kullanıyorlar ve çok temiz bakmışlar.
Fiyat olarak 1550 istiyor nerdeyse 4 serisiyle aynı.
Benim aklım daha çok mavi renkli 4 serisinde olduğu için karar veremiyorum 😁 yoksa şimdiye kadar tanıdığımın aracını almıştım..

Tamamdır denk geldikçe gönderirim.
Peki tanıdığımdaki 318 için ne dersin?
Aralarındaki en temiz araç, zaten karı koca kullanıyorlar ve çok temiz bakmışlar.
Fiyat olarak 1550 istiyor neredeyse 4 serisiyle aynı.
Benim aklım daha çok mavi renkli 4 serisinde olduğu için karar veremiyorum 😁 yoksa şimdiye kadar tanıdığımın aracını almıştım.

Yani aile kullanıyorsa mantıklı. Zorlama, oynama, sıkıştırma yapmamışlardır muhtemelen mantıklı. BMW olunca rengin pek bir farkı kalmıyor, neredeyse tüm renkleri tutuyor zaten.