Geriliyorum
Uzman
Arkalar fabrika çıkışı bağımsız geliyormuş.508 GT'yi kim önermiyor niye önermiyor? Şu arabadan hem daha konforlu, hem daha kaliteli, hem daha hızlı, sürüş dinamikleri daha iyi, akla gelebilecek her konuda daha üstün bir otomobil. Derdiniz alıp satmaksa bir şey diyemem ama bu tip "Peugeot alınır mı yeaa", "Abi renault araba mı yeaaa" gibi saçma tavsiyelerden nefret ediyorum. Herkes popüler ezber neyse öyle hareket ediyor, birkaç kişi de akıma uymak zorunda kalıyor. Ayrıca o süspansiyonlar saçma sapan coillerle değiştiyse ya da Allah korusun ama yay kesme sıcak-soğuk press gibi aptalca bir işlem yapıldıysa zaten almam. 2020 model Golf'ün 1.700 etmesi de ayrı saçma bence. Ben sırf piyasası var diye almam bu arabayı, yine de siz bilirsiniz. Başka alternatiflere bakardım ben olsam, çok yürüsün istiyorsam gider i20N ya da Fiesta ST alır buna toz yuttururum.
Bunların arkası torsiyon herhalde. Bilmiyorum ama bakmak lazım. Sürüş olarak da güzel bir motoru var, iyi yürür, yine keyif verir ama virajda bu araçtan daha keyifli çok model var.
Şase kontrolü yok sanırım, veya fabrika çıkışı spor halinde oluyor bazıları belki böyledir.
Keşke 1700 etmeseydi ama piyasa böyle maalesef.
508 zaten daha güzel araba ama evdekilerin gönlü olmayınca umrumda değil deyip alamıyorsun maalesef.