Geriliyorum

Uzman
Golf 7.5 R line

Araç hakkında merak ettiğim birkaç husus var;

• Adaptif şasi kontrolü var mı?
  • Bağımsız süspansiyon var mı?
  • Sürüş dinamikleri nasıldır
  • Genel olarak malzeme ve araç kalitesi nasıldır
  • performan/hızlı kullanım da tatmin eder mi?

Bu paraya 1.6 Puretech 225'lik 508 GT aliyorsun. Ayrica ek bir tavsiye, hangi araci alirsaniz alin bu sekil donusum yapilmis cakal kasalara bakmayin sakin.

Bu paraya 1.6 Puretech 225'lik 508 GT aliyorsun. Ayrica ek bir tavsiye, hangi araci alirsaniz alin bu sekil donusum yapilmis cakal kasalara bakmayin sakin.
Hocam zaten 508 GT alacaktım ama çevremden kimse önermiyor alma diyor. O yüzden fikrimi değiştirdim daha bilindik ve risksiz modellere yöneldim.
Dönüşüm araçlar neden alınmaz, sadece görünüş amaçlı yapılan şeyler araca zarar veriyor mu, motoruyla oynanmamış sonuçta?

Hocam zaten 508 GT alacaktım ama çevremden kimse önermiyor alma diyor. O yüzden fikrimi değiştirdim daha bilindik ve risksiz modellere yöneldim.
Dönüşüm araçlar neden alınmaz, sadece görünüş amaçlı yapılan şeyler araca zarar veriyor mu, motoruyla oynanmamış sonuçta?

Bu tür araçlar sahibi tarafından hor kullanılmış kısacası içine edilmiş araçlar oluyorlar. 508 GT'nin piyasası iyi değil. Ha sağlam mıdır evet sağlamdır çok daha da şık bir araç.

Son düzenleme:
Bu tür araçlar sahibi tarafından hor kullanılmış kısacası içine edilmiş araçlar oluyorlar. 508 GT'nin piyasası iyi değil. Ha sağlam mıdır evet sağlamdır çok daha da şık bir araç.
Hocam farkındayım dışarıdan serseri aracı gibi duruyor ancak ilanı incelersen deforme dahi yok araçta.
Kim kullandıysa kendinden iyi bakmış, görüntü olarakta ilgimi çekti.
508’i üç ay kovaladım niyetlendim ancak hem evdekiler gönülsüz hem de yakın çevre çok sitem etti.

Hocam farkındayım dışarıdan serseri aracı gibi duruyor ancak ilanı incelersen deforme dahi yok araçta.
Kim kullandıysa kendinden iyi bakmış, görüntü olarakta ilgimi çekti.
508’i üç ay kovaladım niyetlendim ancak hem evdekiler gönülsüz hem de yakın çevre çok sitem etti.

Hor kullanılmıştan kastım gazlanması aslında. Bu araçlar sportif amaçlara hizmet edecek araçlar değiller hiç durmadan sıkıştırıldıklarında motor ömürlerinden yerler.

Hor kullanılmıştan kastım gazlanması aslında. Bu araçlar sportif amaçlara hizmet edecek araçlar değiller hiç durmadan sıkıştırıldıklarında motor ömürlerinden yerler.
Onu maalesef bilemeyiz tabi haklısın.
Peki eksper de motor mekanik olarak baktırınca az çok fikir verir mi nasıl kullanıldığı ?

Onu maalesef bilemeyiz tabi haklısın.
Peki eksper de motor mekanik olarak baktırınca az çok fikir verir mi nasıl kullanıldığı ?

Motor ustasına götürülmesi daha doğru olur. Bu arada 508 GT'nin piyasa durumu o kadar kötü değil gibi. Alabiliyorken ne yap ne et 508 GT al derim kat kat üstün bir araç her açıdan.

508 GT'yi kim önermiyor niye önermiyor? Şu arabadan hem daha konforlu, hem daha kaliteli, hem daha hızlı, sürüş dinamikleri daha iyi, akla gelebilecek her konuda daha üstün bir otomobil. Derdiniz alıp satmaksa bir şey diyemem ama bu tip "Peugeot alınır mı yeaa", "Abi renault araba mı yeaaa" gibi saçma tavsiyelerden nefret ediyorum. Herkes popüler ezber neyse öyle hareket ediyor, birkaç kişi de akıma uymak zorunda kalıyor. Ayrıca o süspansiyonlar saçma sapan coillerle değiştiyse ya da Allah korusun ama yay kesme sıcak-soğuk press gibi aptalca bir işlem yapıldıysa zaten almam. 2020 model Golf'ün 1.700 etmesi de ayrı saçma bence. Ben sırf piyasası var diye almam bu arabayı, yine de siz bilirsiniz. Başka alternatiflere bakardım ben olsam, çok yürüsün istiyorsam gider i20N ya da Fiesta ST alır buna toz yuttururum. :D

Bunların arkası torsiyon herhalde. Bilmiyorum ama bakmak lazım. Sürüş olarak da güzel bir motoru var, iyi yürür, yine keyif verir ama virajda bu araçtan daha keyifli çok model var.