Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Papara sanal kart ve 3 farklı bankadan denedim ama her seferinde reddediyor.
Kartınız Troy olabilir mi?
Google ön ödemeli kartların çoğunu kabul etmiyor. Kredi kartı ile yurt dışı provizyonu açık olarak deneyiniz.
Kartınız Troy olabilir mi?
Google ön ödemeli kartların çoğunu kabul etmiyor. Kredi kartı ile yurt dışı provizyonu açık olarak deneyiniz.
Visa ve Mastercard ile denedim 18 yaşından küçük olduğum için kredi kartım yok maalesef önceden böyle bir sorun yoktu.
- Makaleler
- 7
Visa ve Mastercard ile denedim 18 yaşından küçük olduğum için kredi kartım yok maalesef önceden böyle bir sorun yoktu.
Şu anda birçok Google ürünü sadece kredi kartı kabul ediyor. Bende banka kartım ile Google One satın almıştım fakat bu yıl kredi kartı ile ödemek zorunda kaldım.
Aşağıdaki sayfadan kartınızı eklemeyi dener misiniz?
Şu anda birçok Google ürünü sadece kredi kartı kabul ediyor. Bende banka kartım ile Google One satın almıştım fakat bu yıl kredi kartı ile ödemek zorunda kaldım.
Aşağıdaki sayfadan kartınızı eklemeyi dener misiniz?
Ekledim ama onaylamıyor maalesef ödemeyi.
- Makaleler
- 7
Tek çare aile üyelerinizden birinin sanal kredi kartını veya kredi kartını kullanmak.
Tek çare aile üyelerinizden birinin sanal kredi kartını veya kredi kartını kullanmak.
Kredi kartı kullanan yok hiç maalesef dosyaları indirip farklı bir yere yedekleyeceğim son çare.
Samet Kaşıkcı
Başarılı
Google Play bakiyesi alarak veya yükleyerek deneyebilirsiniz.