Bandırmalı1965 11

Başarılı
Yer
𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈𝐑𝐌𝐀
Bundan 2 hafta önce PTT hesabımı açtım ve bir kart gönderdiler hesap açtıktan 1.5 hafta sonra kartın şifresini değiştirip kullanıma hazırladım içine para yükleyip kullanmaya başlayacaktım ancak Google Play'e kaydetmek istediğimde "or ccreu 01" hatası alıyorum ve kart eklenmiyor 15 Nisan 2025'te Google Play'e Troy desteği geldi ayroca kart tüm İnternettten/Yurtdışından alışverişe pttmobil uygulamasından açık kartımı kaydedemiyorum neden? Ve Türkiye'de hiç çözümü yok.

Troy yurt dışında kullanılamıyor. Google play de yurt dışı sayılıyor. Visa veya Mastercard alın. Steamda da aynı sorun var. Amazonda da var.

İnternet alışverişlerinde Troy çok sıkıntılı bir platform. Bankanızla görüşüp Visa'ya da Mastercard altyapılı sanal kart oluşturup işlemlerine öyle devam etmeni öneririm.

Evet maalesef kredi kartı istemiyorum ben ya çok bağımlılık yapıyor bu yüzden banka kartı kullanacağım Troy sıkıntılı evet ama Google Play için 15 Nisan 2025'te Troy desteği geldi üstüne resmi sayfadada Troy yazıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250913-181854.webp
    Screenshot_20250913-181854.webp
    478,3 KB · Görüntüleme: 60
Evet maalesef kredi kartı istemiyorum ben ya çok bağımlılık yapıyor bu yüzden banka kartı kullanacağım Troy sıkıntılı evet ama Google Play için 15 Nisan 2025'te Troy desteği geldi üstüne resmi sayfadada Troy yazıyor.
TROY, küresel çapta oturmuş ve oturması da beklenen bir altyapı değil. Google, Türkiye merkezli bir firma da değil. Sorunları elbet yaşayacaksın. İnternet alışverişlerinde birincil kartlarını kullanmanı hiç önermem zaten.

Limit belirlediğin bir sanal kart, Visa ya da MasterCard. Bak keyfine. :)

Burada sorun PTT veya Google'da gibi duruyor.

Troy şöyle böyle diyenlere de takılmamanı öneririm. Resmi olarak Google tarafından desteklenen ve Play Store'da "Troy ile ilk uygulama içi alımda %50 iade - indirim" gibisinden bir reklamı olduğu halde bunlar suçu Troy'da arıyor, yersen...

Burada sorun PTT veya Google'da gibi duruyor.

Troy şöyle böyle diyenlere de takılmamanı öneririm. Resmi olarak Google tarafından desteklenen ve Play Store'da "Troy ile ilk uygulama içi alımda %50 iade - indirim" gibisinden bir reklamı olduğu halde bunlar suçu Troy'da arıyor, yersen...
Kim istemez tüm ödeme altyapımızı TROY'a geçirelim? Visa ve MasterCard tekel ve küresel geçerliliği olan altyapılar. Bazı konularda fanboyluk yapmaya gerek yok. Neyse onu söylemeliyiz. :)

Kim istemez tüm ödeme altyapımızı Troy'a geçirelim? Visa ve Mastercard tekel ve küresel geçerliliği olan altyapılar. Bazı konularda fanboyluk yapmaya gerek yok. Neyse onu söylemeliyiz. :)

Ahaha "Fanboy" mu, şaka mısın? Sen her karşı düşünceye sahip insanı bununla itham ediyorsun belli ki, yalnız hatırlatayım bu bir telefon önerisi konusu değil.

Ayrıca resmi olarak desteklenen bir durumda nasıl suçu altyapı sahibine atarsın, gerçekten akıl tutulması...

Burada büyük ihtimalle sorun PTT'de, direkt kendileri Google Play entegrasyonunu yapamamışlar gibi duruyor. Aksi gibi sorun Google'da da olabilir, kendileri PTT'nin kart entegrasyonunu yapmamış olabilirler.

Ahaha "Fanboy" mu, şaka mısın? Sen her karşı düşünceye sahip insanı bununla itham ediyorsun belli ki, yalnız hatırlatayım bu bir telefon önerisi konusu değil.
Bunlar suçu TROY'da arıyor diye gelirsen elbet fanboyluk yaptığını düşünürüm. İnternet alışverişlerinde TROY ile sıkıntı yaşayan tonla insan var. Kaldı ki tamamen TROY kullanacağım desen sen de yaşayacaksın.

Ayrıca resmi olarak desteklenen bir durumda nasıl suçu altyapı sahibine atarsın, gerçekten akıl tutulması...
Bu, TROY'la sorun yaşadığı gerçeğini değiştirmiyor. Buraya konu açmasındaki amaç, soruna çözüm bulmak değil mi? Ben de sorun yaşamayacağı bir öneri yapıyorum. Sen gelmiş suçu TROY'a atıyorlar diyorsun ::))))

Burada büyük ihtimalle sorun PTT'de, direkt kendileri Google Play entegrasyonunu yapamamışlar gibi duruyor. Aksi gibi sorun Google'da da olabilir, kendileri PTT'nin kart entegrasyonunu yapmamış olabilirler.
Bu yüzden entegrasyonu sorunsuz altyapılara yönelmelidir. Yalnızca bir alışverişte %50 cashback veriyor diye diretmezdim. Sen de böyle yapma :)

Bunlar suçu Troy'da arıyor diye gelirsen elbet fanboyluk yaptığını düşünürüm. İnternet alışverişlerinde Troy ile sıkıntı yaşayan tonla insan var. Kaldı ki tamamen Troy kullanacağım desen sen de yaşayacaksın.

Şu an evdeki bütün kartlar Troy altyapısını kullanıyor. Aktif olarak kullanılan Maximum da Troy altyapısını kullanıyor ve ne hikmetse 2 yıldan fazla bir süredir tek sorun yaşamadım. Ne hikmetse...

Bu, Troy'la sorun yaşadığı gerçeğini değiştirmiyor. Buraya konu açmasındaki amaç, soruna çözüm bulmak değil mi? Ben de sorun yaşamayacağı bir öneri yapıyorum. Sen gelmiş suçu Troy'a atıyorlar diyorsun::))))

Sorun banka veya Google'da. Sen başka kartla sorun yaşadığında muhatabın kim, Visa - Mastercard mı yoksa banka mı = Banka, o zaman?