Şu an evdeki bütün kartlar Troy altyapısını kullanıyor. Aktif olarak kullanılan Maximum da Troy altyapısını kullanıyor ve ne hikmetse 2 yıldan fazla bir süredir tek sorun yaşamadım. Ne hikmetse...
Senin adına sevindim. Sorun yaşamaman dileğiyle..

Sorun banka veya Google'da. Sen başka kartla sorun yaşadığında muhatabın kim, Visa - Mastercard mı yoksa banka mı = Banka, o zaman?
Yurt dışı internet harcamalarımın hiçbirinde, bakın tekrar ediyorum hiçbirinde, MasterCard kaynaklı bir sorun yaşamadım. Tekel olmalarını desteklememekle birlikte Google gibi bir mevzu bu da.

Burada sorun PTT veya Google'da gibi duruyor.

Troy şöyle böyle diyenlere de takılmamanı öneririm. Resmi olarak Google tarafından desteklenen ve Play Store'da "Troy ile ilk uygulama içi alımda %50 iade - indirim" gibisinden bir reklamı olduğu halde bunlar suçu Troy'da arıyor, yersen...

Bir keresinde banka Troy kart vermişti. Millet iki dakika da işini hallederken benim kart ATM fark etmeksizin yavaş çalışıyordu ve Play Store gibi uygulamalara da kayıt edilemiyordu. 1 aylık kartı en son bir ATM yuttu da Troy'dan kurtuldum. Kullanıcıların çoğu şikayet ediyorken "ama bakın bende sorunsuz diğer insanlara bakmayın" demek bir şey ifade etmiyor. Şans oyunu mu oynuyoruz?

Google Play'de sorun buyuk ihtimal, duzgun entegre edememisler.

Fakat TROY suan kullanilabilir bir kart degil, bir cok yerde gecmiyor. Ziraat Banka TROY Kartim var EPIC Veya Steam'den oyun alamiyorum mesela.

TROY, küresel çapta oturmuş ve oturması da beklenen bir altyapı değil. Google, Türkiye merkezli bir firma da değil. Sorunları elbet yaşayacaksın. İnternet alışverişlerinde birincil kartlarını kullanmanı hiç önermem zaten.

Limit belirlediğin bir sanal kart, Visa ya da MasterCard. Bak keyfine. :)

Burada sorun PTT veya Google'da gibi duruyor.

Troy şöyle böyle diyenlere de takılmamanı öneririm. Resmi olarak Google tarafından desteklenen ve Play Store'da "Troy ile ilk uygulama içi alımda %50 iade - indirim" gibisinden bir reklamı olduğu halde bunlar suçu Troy'da arıyor, yersen...
hocam peki napıcam tam olarak hiç çözümü yok

Hocam peki ne yapacağım tam olarak hiç çözümü yok.

PTT ile iletişime geçtiniz mi? Çünkü sorun PTT'den kaynaklı büyük ihtimalle...

Kullanıcıların çoğu şikayet ediyorken "ama bakın bende sorunsuz diğer insanlara bakmayın" demek bir şey ifade etmiyor. Şans oyunu mu oynuyoruz?

Ben yaşadığım deneyimi söylüyorum. N'apayım, sizlerin karalama kampanyasına mı dahil olayım?

Ben yaşadığım deneyimi söylüyorum. N'apayım, sizlerin karalama kampanyasına mı dahil olayım?
Üstadım sanırım şirkete ortaksın. :) Biz karalamıyoruz, olanı söylüyoruz. Kullanıcı, PTT ya da Google'ın sorunu çözmesini mi beklesin? Onların böyle bir çalışma planı dahi yokken?

Kimse TROY karşıtı değil ama eğri oturup doğru konuşmak ve kullanıcıya yol göstermek gerekiyor. Bu kadar da olmayın. Yapmayın, etmeyin.

PTT ile iletişime geçtiniz mi? Çünkü sorun PTT'den kaynaklı büyük ihtimalle...

Hocam yurt dışına ve internetten ödemelere açık olduğunu söylediler kartta sıkıntı yok dediler.

Hocam yurt dışına ve internetten ödemelere açık olduğunu söylediler kartta sıkıntı yok dediler.
Dost, bankan ile iletişime geçip MasterCard ya da Visa altyapılı bir sanal kart iste. İşlemlerine onunla devam et. TROY olan birincil kartını da yurt içinde kullanmaya devam et. İnternet alışverişlerin için sanal kart kullanman daha iyidir.

Dost, bankan ile iletişime geçip MasterCard ya da Visa altyapılı bir sanal kart iste. İşlemlerine onunla devam et. TROY olan birincil kartını da yurt içinde kullanmaya devam et. İnternet alışverişlerin için sanal kart kullanman daha iyidir.
kesinlikle hocam birdahada troy lanetine bulaşmam peki dünyada hiçbir çözümü yok bu sorunun temel nedeni nedir?