Troy kartlar henüz yeteri kadar gelişmiş değil, daha sorunsuz bir internet alışverişi deneyimi yaşamak istiyorsanız bankanızdan Mastercard göndermesini isteyin.
VISA isteyin o zaman hocam. TROY Kartlarin sorunlu olmasinin sebebi henuz cok yeni oldugundan dolayi firmalar odeme yontemi olarak tanimiyor. Uluslararasi gecerliligi yok o yuzden. Bankayi arayip VISA isteyin olmazsa sikayetvar'a konu acinca hemen gonderiyorlar degisip. Benim Ziraat Bankasi'nda hesabim vardi, surekli subeye gidin MasterCard icin diyordu aradigimda ben de gidip sikayetvar'a yazdim hemen basima gectiler.Önceki banka kartım Maestro idi sorunluydu. Maestro'yu iptal edip bunu gönderdiler.
Visa isteyin o zaman hocam. Troy kartlarin sorunlu olmasinin sebebi henuz cok yeni oldugundan dolayi firmalar odeme yontemi olarak tanimiyor. Uluslararasi gecerliligi yok o yuzden. Bankayi arayip Visa isteyin olmazsa Şikayetvar'a konu acinca hemen gonderiyorlar degisip. Benim Ziraat Bankası'nda hesabim vardi, surekli subeye gidin Mastercard icin diyordu aradigimda ben de gidip Şikayetvar'a yazdim hemen basima gectiler.