Lara Croft
Uzman
İlişki, sevgililik falan değil sadece çok seviyorum hele ki en sevdiğim 3.kişi diyebilirim.Soruyu sanal ilişki olarak yorumladığım için bu konuda yorum yapacağım, görme engeliyle alakalı bir soruysa cevabımı görmezden gelebilirsiniz.
Bence görmeden sevmek kesinlikle mümkün değildir, o insanla ilişkide olduğunu düşündüğün her an aslında aranızda hiçbir şey yoktur. O adam/kadın her an hesabını kapatıp yok olabilir ve sen ortada kalırsın. Eğer cidden birbirinizi sevdiğinizi düşünüyorsanız (karakterleriniz çok uyumluysa ve çok vakit geçirip hiç sıkılmıyorsanız vb.) zaten buluşursunuz ve sosyal medya hesaplarınızı, telefon numaralarınızı alırsınız. Uzak mesafe ilişkisi yürütülebilen bir şey ama en az 4 ayda 1 buluşma ayarlamaya çalışarak yürütülebilen bir şey benim gözümde. Hiç görmeden sevmek "enayilik" değildir ama bir yalanı yaşamaktır benim gözümde.
Dün gece zaten hep kendisine ilgi gösterdiğimi ama onun bana hiç göstermediğini, bu yüzden de bana da biraz ilgi göstermesini
istedim. En yakın arkadaşına ayıracak vakti bile yokmuş. Arkadaşıyla olan mesajlaşmasını göstedi. Sonra da bana sadece "Seni
seviyorum" dedi, bende haddimi aşarak "Çok mu?" diye sordum. Hatta onun için attığım tweet'i bile gösterdim. Tweette "Şöyle 1-2 ilgi
gösterse köpeği oluruz mesela" diyordu. Bunu da gösterdim. Bana, kendisini bu kadar darlamamasının iyi olacağını, şuanlık takıntılı biri
olduğumu ve bunun rahatsız edici olduğunu söyledi. Bunu söyledikten sonra başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bende elimden tek
gelen şey olan, özür diledim. Tweet'i hemen sildim. Hatta o kadar çok özür diledim ki "Sorun yok dedim" dedi. "Sorun yok" demesi
önemli değil ama o sonda ki "dedim" kelimesi bana yüksek ihtimalle sinirlendiğini anlatıyor. Bu sabah uyandığımda aklımda sadece dün
gece yazdığım şeyler vardı. Keşke onları yazmayıp, iyi bir şey yazdığı sırada iyi geceler dileyip, zıbarıp yatsaydım. Keşke onları
yazmasaydım. Bir kaç gün aklımdan çıkmayacak gibi duruyor. Sanalda tek güvendiğim o. Ne bir derdim varsa giderim ona anlatırım.
Kesin sinirlendi bana, kesin. O kadar sorun yok demesine rağmen hala stresten üşüyorum.
Gelecekte evlenmemeyi düşünmekle doğru mu yapıyorum acaba? Sadece bir arkadaşımla yaptığım bu konuşma bile beni günlerce üzecek, aklımdan çıkmayacaksa, bir sevgili yada bir eş ile olsa buna dayanamazdım heralde.
Acaba yanlış kişi mi ya benim için.
Sanaldaki insanları, realdekilerden fazla sevmekle hata mı yapıyorum acaba ya.
Son düzenleme: