Genesyss

Uzman
Selam dostlar, şehir dışından bir Opel Corsa almaya karar kıldık. Arkadaşın bize daha detaylı attığı resimlerde sis farı olmadığını fark ettim ama jantları enjoy jantı. Enjoy'larda sis farı olmayan modelleri var mı? Teşekkürler.

Screenshot_20250419_163457_WhatsApp.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağır Corsa D'ci pedere sordum babalar gibi essentia olarak damgaladı.

Jantlar için konuşmak gerekirse ya çıkarken 16" olarak alınma ya da kara jant alınıp sonradan takılma. Üç beş daha detaylı resim olsa ona göre bir şey denirdi ancak dışından ancak bu kadar.

Muhtemelen Essentia. Bu civarlardaki özel versiyonlar dahil diğer tüm donanımlarda sis farı var zaten. İç mekan fotoğrafı biraz daha fikir verebilir.

Jantlar için konuşmak gerekirse ya çıkarken 16" olarak alınma ya da kara jant alınıp sonradan takılma. Üç beş daha detaylı resim olsa ona göre bir şey denirdi ancak dışından ancak bu kadar.

Muhtemelen essentia. Bu civarlardaki özel versiyonlar dahil diğer tüm donanımlarda sis farı var zaten. İç mekan fotoğrafı biraz daha fikir verebilir.

İçin mekan da atıyorum.

Muhtemelen essentia. Bu civarlardaki özel versiyonlar dahil diğer tüm donanımlarda sis farı var zaten. İç mekan fotoğrafı biraz daha fikir verebilir.

İşte resimler.

Bazı enjoylara baktım sis farı yoktu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250419_212958_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250419_212958_WhatsApp.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20250419_213010_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250419_213010_WhatsApp.webp
    1,2 MB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20250419_213016_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250419_213016_WhatsApp.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 46
Kendileri hasmı has essentiadır.

Nereden anladın diyecek olursan koltuk döşemesi belli ediyor kendini de farklı bir bilgi de vereyim. Far anahtarına bakacak olursak ortasında tek tuş var. Enjoylarda sis farı olmasa da orijinal sis farı tesisatı çekik bulunuyor ki enjoylardaki far anahtarı aşağıdaki resimde olduğu gibi (makyajlı kasa için).

Olur da ben buna sis farı taktırayım, orijinal tesisata geçeyim falan derseniz de öyle hemen geçemiyorsunuz Enjoy'dan çıkma bir bcm ile aracın Bcm'sini değiştirmeniz gerekiyor. Maalesef Corsa D Essentia'nın içerisinde bulunan bcm ile aracın üst paketlerinde yapılabilecek neredeyse çoğu şeyi yapamıyorsunuz.

1745099504785.webp

Kendileri hasmı has essentiadır.

Nereden anladın diyecek olursan koltuk döşemesi belli ediyor kendini de farklı bir bilgi de vereyim. Far anahtarına bakacak olursak ortasında tek tuş var. Enjoylarda sis farı olmasa da orijinal sis farı tesisatı çekik bulunuyor ki enjoylardaki far anahtarı aşağıdaki resimde olduğu gibi (makyajlı kasa için).

Olur da ben buna sis farı taktırayım, orijinal tesisata geçeyim falan derseniz de öyle hemen geçemiyorsunuz Enjoy'dan çıkma bir bcm ile aracın Bcm'sini değiştirmeniz gerekiyor. Maalesef Corsa D Essentia'nın içerisinde bulunan bcm ile aracın üst paketlerinde yapılabilecek neredeyse çoğu şeyi yapamıyorsunuz.

Eki Görüntüle 142138

Çok teşekkür ederim herkese.